Selmaca güzelleştiriyor

13 yıldır güzellik sektörü içinde olan Selma Kocaer, Ankara Balgat’ta hizmet veren Selmaca ayrıcalığını İzmirliler’e yaşatmak üzere ikinci şubesi Selmaca Kuaför ve Güzellik Merkezi olarak Karabağlar Köstence Köprüsü yakınında hizmete açtı.

Selmaca güzelleştiriyor
03 Aralık 2018 - 11:35

İzmirli kadınların sağlıklı güzelleşmesini hedeflediklerini belirten Kocaer, açılış kokteyline katılan davetlilere epilasyon ve kadınlarda incelme sağlayan cihazların tanıtımını da yaptı.

Selmaca Güzellik Salonu’nda son teknoloji ürünleri ve deneyimli bir kadroyla, kişiye özel bakım gerçekleştireceklerini dile getiren Selma Kocaer, “Sadece güzellik değil sağlık için de buradayız. Cilt bakımı, saç kesim, boya, örgü, ipek kirpik, manikür-pedikür, kalıcı makyajın yanı sıra epilasyon odasıyla, müşterilerimize ferah ve şık bir ortamda üstün kalitede hizmet vereceğiz” dedi. Selmaca Güzellik Salonu’nda, ayrıca dövme silme, akne, cilt yenileme ve vasküler cilt sorunları İzmir’de tek olan son teknoloji ürünü cihazlar ile kaliteli ve teknolojik olarak uygulanıyor.

Açılışa İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı Feyyaz Sungur, İller Bankası Ege Bölge Müdürü Ahmet Sarıcaoğlu İzmir İş Dünyası Derneği üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 
 
 
 
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...