Şekerbank ile çalıştıkça faizi inen kredi…

Şekerbank, esnaf, işletme ve KOBİ müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını, faiz indirimi sağlayan ürünü Üreten Kredi ile karşılıyor...

Şekerbank ile çalıştıkça faizi inen kredi…
16 Nisan 2021 - 03:09
Şekerbank, esnaf, işletme ve KOBİ müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını, faiz indirimi sağlayan ürünü Üreten Kredi ile karşılıyor. Üreten Kredi sayesinde esnaf, işletme ve KOBİ’ler, banka ile toplam çalışma hacimlerine bağlı olarak kredi faizinde alacakları indirimi kendileri belirleyebiliyorlar. 

Türkiye’nin sürdürülebilir bankası Şekerbank, her dönem üretenleri destekleme misyonu doğrultusunda esnaf, işletme ve KOBİ müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına esnek çözümler sunarak onların yanında olmaya devam ediyor. Şekerbank’ın çalışma hacmi ile bağlantılı olarak faizini indirdiği ürünü Üreten Kredi ile esnaf, işletme ve KOBİ’ler acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılıyor. 

Üreten Kredi’de, esnaf, işletme ve KOBİ’lerin bakiyesi günlük olarak takip edilen vadesiz mevduat hesaplarında bulundurdukları tutar arttıkça, o güne özel uygulanan faiz oranı da düşüyor. Her gün değişebilen faiz oranı, kullanılan kredi miktarının, müşterinin belirlenen ürünlerde banka ile çalışma hacmine olan oranına bakılarak belirleniyor. Her üç aylık dönem sonunda da faizi tahsil edilen Üreten Kredi, esnaf, işletme ve KOBİ’lerin nakit ihtiyacına en ekonomik ve esnek çözüm olma özelliği taşıyor.

Tuğbay Kumoğlu: “Müşterilerimize faiz oranında alacakları indirimi belirleme fırsatı sunuyoruz”
Üreten Kredi’ye ilişkin değerlendirmelerini aktaran Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, Şekerbank’ın üreten kesimlere yönelik hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini belirterek; “Şekerbank olarak, içinde bulunduğumuz salgın döneminde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaf, KOBİ ve işletmelerin yanında olmaya aralıksız devam ediyoruz. Bu süreçte, nakit akışında dalgalanma yaşayan müşterilere, çalışma hacimlerine bağlı olarak faiz oranında alacakları indirimi belirleme fırsatı sunuyor, Üreten Kredi ile düşük faizle kredi fırsatı yaratıyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"