Şehrin en iddialı müziği burada!

İstanbul’un en büyük ve en eğlenceli buluşma merkezi "Sanat Performance" Haziran ayı boyunca sevilen isimleri İstanbullularla buluşturuyor...

Şehrin en iddialı müziği burada!
19 Haziran 2018 - 16:21

Beyoğlu Nevizade'de bulunan Sanat Performance, 20, 21, 22, 23 ve 29 Haziran’ da gerçekleşecek birbirinden özel konserler ile yaza kendi ritmini getiriyor.

90’lar denilince akla ilk gelen isimlerden Bora Öztoprak, sadece 90’lar konseptiyle 20 Haziran'da Sanat Performance Açık Hava Sahnesi'nde olacak. Gecede en sevilen şarkılarını seslendirecek olan Öztoprak müzikseverleri zaman yolculuğuna çıkaracak.

Yazın en güzel günlerini yaşarken sadece beyazın hakim olduğu bir atmosferde eğlenmeye hazır olun. Dj Hakan Küfündür yılın en uzun gecesi 21 Haziran'da BirthdayBash & Special Guest Dj’s& Stars!ileSanat Performance'da unutmaz bir gece yaşatacak.

Benzersiz yorumu ile tanınan ve 2018 Şubat ayında çıkardığı "Kedi" isimli single çalışmasıyla müzik piyasasına ilk adımını atan Melek Mosso 22 Haziran Cuma günü Sanat Performance Açık Hava Sahnesi'nde çok sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyecek.

Türkiye rock müzik sahnesinin en güçlü isimlerinden Redd, 23 Haziran'da, şarkıları ile insanı bambaşka bir dünyaya götüren Yeni Türkü ise canlı performansları ile 29 Haziran'da Sanat Performance Açıkhava Sahnesi'nde.

Sınırsız müzik, eğlence ve coşku için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın. Biletler Biletix’ de…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...