Şarkılı reklam Royal Halı'nın marka bilinirliğini artırdı

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın “Gel de Sevme, Gel de Serme" şarkısı, Royal Halı'yı zirveye taşıdı.

Şarkılı reklam Royal Halı'nın marka bilinirliğini artırdı
28 Nisan 2022 - 14:12

Yeni koleksiyonu, yeni marka yüzü ve yeni reklam kampanyasıyla atağa kalkan Royal Halı, 2022’nin ilk çeyreğinde hedefini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın “Gel de Sevme, Gel de Serme" şarkısı, Royal Halı'yı zirveye taşıdı.

Royal Halı; yeni sezon koleksiyonu, yeni marka yüzü ve yeni reklam kampanyasıyla 2022’nin ilk çeyreğinde amacına ulaştı, marka imajını güçlendirdi. Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın “Gel de Sevme, Gel de Serme" şarkısı, Royal Halı'yı zirveye taşıdı.
 
Dillerde “Gel de Sevme, Gel de Serme” var
2022 yılına ses getiren çalışmalarla girdiklerini belirten Royal Halı Pazarlama Müdürü Selim Şentürk, “Bu yıl ilk defa bir marka yüzü ile çalışıyoruz. Türk müziğinin ünlü yorumcusu Ebru Yaşar artık bizim marka yüzümüz. Kendisinin ‘Gel de Sevme’ şarkısından uyarladığı “Gel de Sevme, Gel de Serme” müziği, Royal Halı’nın marka bilinirliğini üst seviyelere taşıdı” dedi.
 
Royal Halı marka bilinirliğini artırdı
Reklam kampanyasına gösterilen ilginin yoğun olduğunu ifade eden Selim Şentürk, “Bu sezon, renk ve desenleriyle çok beğenilecek koleksiyonlar hazırladık, yeni reklam kampanyamızda markaya duygu kattık. Evlerinde yenilik arzulayan kadınların ilk tercihi olduk. Royal Halı artık ‘Gel de sevme, gel de serme’ mottosuyla anılıyor. Çok geniş bir yelpazede yaptığımız yayın çalışmaları ile hedef kitle tüketicilerinin büyük bir kısmına ulaştık. Kampanyamıza gösterilen ilgiden çok memnunuz. Marka değerimizi üst seviyelere taşıyacak yeni çalışmalarımız sürecek” diye konuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...