Sancar Maruflu Karşıyaka'yı anlatacak: "Bir Kaf Sin Kaf'lı Anlatıyor"

Karşıyaka Belediyesi, “19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü” onuruna düzenlediği söyleşi etkinliğinde, İzmir’in simge isimlerinden Sancar Maruflu’yu ağırlayacak...

Sancar Maruflu Karşıyaka'yı anlatacak: "Bir Kaf Sin Kaf'lı Anlatıyor"
17 Aralık 2020 - 14:33
Karşıyaka Belediyesi, “19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü” onuruna düzenlediği söyleşi etkinliğinde, İzmir’in simge isimlerinden Sancar Maruflu’yu ağırlayacak. “Bir Kaf Sin Kaf’lı Anlatıyor” başlığıyla, Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak etkinliği Haluk Işık yönetecek.

Küresel salgın koşulları nedeniyle, 18 Aralık Cuma saat 17.00’ de başlayacak söyleşide Maruflu, Karşıyaka’nın İzmir, Türkiye ve dünya için taşıdığı önemi ve değeri anlatacak. Karşıyaka’nın her açıdan ele alınacağı, bugünleri belirleyen kişi ve olayların anılacağı söyleşinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay şunları kaydetti: “Gözbebeğimiz Karşıyaka’nın bu özel gününü bilinen koşullar içinde, bu yıl ne yazık ki dilediğimiz gibi kutlayamamanın üzüntüsü içindeyiz. Hiç kuşkusuz bu salgının da üstesinden gelecek, birlik ve dayanışma içinde nice güzellikler yaşayacağız. ‘19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü’ nedeniyle düzenlediğimiz söyleşide, hepimiz için çok değerli olan Sancar Maruflu Ağabeyimiz, derin birikimi ve renkli anlatımıyla bizi büyük bir Karşıyaka yolculuğuna çıkaracak. Hemşerilerimizi ve yeryüzünün her yerindeki Karşıyaka sevdalılarını izlemeye davet ediyor, ‘19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü’müzü yürekten kutluyorum.” 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"