Sanat Performance Sahnesi Temmuz Ayında Dopdolu

Müzik ve eğlencenin yeni adresi İstanbul’un en büyük ve en konforlu etkinlik mekanı “Sanat Performance” Temmuz ayı boyunca birçok etkinliğe ev sahipliği yaparak farklı müzikal yorumları açık havada dinleyicilerle buluşturacak...

Sanat Performance Sahnesi Temmuz Ayında Dopdolu
25 Haziran 2018 - 19:40

Yaz enerjisini sahneye taşıyan partileri, DJ performansları ve birbirinden başarılı sanatçıların konserleri ile “Sanat Performance” sahnesi müzikseverlere sınırsız bir eğlence yaşatacak.

90’ların Türkçe Pop parçalarını özleyenleri bir araya getirecek olan,Türkçe pop partisi” 3 Temmuz Salı günü 21.00’da “Sanat Performance” ta müzikseverlere unutulmaz anlar yaşayacak.

Modern zamanların ozanı, birbirinden güzel şarkıların yaratıcısı, Türkiye’nin en özgün yorumcularından Hüsnü Arkan sevilen şarkılarıyla 4 Temmuz Çarşamba günü 21.00’da “Sanat Performance” sahnesindesevenleriyle buluşacak.

Şarkılara getirdiği başarılı yorumlarla bilinen ve sosyal medyada fenomen hale gelen Eda Baba, 5 Temmuz Perşembe günü 21.00’da sevenleriyle buluşacak.

"Bir Gece Yarası" adlı yepyeni albümüyle dönüş yapan rock grubu Zakkum, 6 Temmuz Cuma günü 21.00’da Beyoğlu Nevizade sokağının en iyi canlı performans mekanı olan “Sanat Performance” ta sevenleriyle buluşacak.

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Yaşar, 7 Temmuz Cumartesi günü 21.00’da geçmişten bugüne uzanan şarkılarıyla “Sanat Performance” sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...