"Sağlığınız İçin 2 Dakika" CNN Türk'te

Türkiye’de fitoterapialanında eğitim alan ilk tıp doktorlarından Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş,CNN Türk televizyonunda yeni bir programa başladı...

"Sağlığınız İçin 2 Dakika" CNN Türk'te
18 Haziran 2018 - 18:57

“SAĞLIĞINIZ İÇİN 2 DAKİKA” CNN TÜRK’TE

Türkiye’de fitoterapialanında eğitim alan ilk tıp doktorlarından Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, CNN Türk televizyonunda yeni bir programa başladı. ‘Sağlığınız İçin 2 Dakika’ isimli programda Dr. Ümit Aktaş, yaşanılan sağlık sorunlarının sebeplerini ve hastalıklardan doğru beslenme ile nasıl kurtulacağının yolunu anlatıyor.

Yayınlanan İlaçsız Yaşam, Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi, Mutluluk Kürleri, Diyabet ve Zayıflama Kürleri kitapları ve köşe yazıları ile sağlıklı beslenme konusunda kamuoyunu bilgilendiren, tıbbi beslenmenin önemine dikkat çekenDr. Ümit Aktaş,‘Sağlığınız İçin 2 Dakika’ televizyon programında sağlıklı beslenme ile ilaçsız bir yaşamın mümkün olduğunu paylaştığı bilgiler ve kolay uygulanabilir önerileri ile aktarıyor.

Programda diyabetten depresyona, uykusuzluktan zayıflamaya kadar birçok konuda hemen uygulanabilir öneriler sunan Aktaş, evde yapılabilecek tarifleri de ekranda izleyicisi ile paylaşacak.

‘Sağlığınız İçin 2 Dakika’ programı hafta içigünleri saat 10.40, 16.40 ve 01.30’da, hafta sonu ise 12.40, 16.45 ve 01.50’da farklı içeriklerde yayınlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"