Sağlığa Keyif Katan Program: Hayatın Ritmi

Hayatınıza biraz sağlık, sağlığa biraz keyif katacak yepyeni sağlık programı Hayatın Ritmi, Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın sunumuyla çok yakında ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor.

Sağlığa Keyif Katan Program: Hayatın Ritmi
31 Ocak 2019 - 12:27

“Sağlık” denince aklınıza bilmediğiniz isimler, anlamadığınız tahliller, okuyamadığınız raporlar mı geliyor? Artık bunlar geride kaldı. Hayatın Ritmi’nde uzman konuklar sağlığınızla ilgili önemli noktaların altını çizecek, size konularını örneklerle ve görsellerle anlatacak. Kendi sağlığınız konusunda söz hakkına sahip olmanız için ellerinden geleni yapacak.

Sağlığa Bakış Açınız Değişecek

Hafta içi her gün Doç. Dr. Halit Yerebakan’ın sunduğu Hayatın Ritmi 4 Şubat pazartesiden itibaren TRT 1’de sağlıktaki yeni rehberiniz olup, sağlığa bakış açınızı değiştirmeye hazırlanıyor.

Sağlıklı Yaşama Dair A'dan Z'ye Her Şey Bu Programda

Hasta hikâyeleri ve uzman konuklarla, neşeli anlatımlarla bambaşka bir sağlık programı olan Hayatın Ritmi’nde A’dan Z’ye sağlık ve sağlıklı yaşama dair her şey konuşulacak. Program hayatınızın ritmine sağlık ve keyif katacak.

Hasta Hikayeleri ile Yalnız Olmadığınızı Hissedeceksiniz

Sunucu Dr. Halit Yerebakan Hayatın Ritmi ile sağlık programlarına farklı bir boyut katmayı hedeflediğini belirterek “Hayatın Ritmi’nde hasta hikâyelerine ağırlık vereceğiz. Hangi rahatsızlık neyin habercisi bu programda ele alınacak. Böylece aynı hastalıkları geçiren izleyiciler yalnız olmadığını hissedecek.” dedi.

Hayatın Ritmi, 4 Şubat Pazartesiden İtibaren TRT1'de...

Türkiye’nin en genç kalp ve damar cerrahisi doçentlerinden, Dr. Halit Yerebakan’ın sunduğu Hayatın Ritmi, farklı konularla 4 Şubat pazartesiden itibaren hafta içi her gün 11:45’te TRT1’de…

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"