Sabancı Üniversitesi'ne Yılın İtibarlısı Ödülü

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu.

Sabancı Üniversitesi'ne Yılın İtibarlısı Ödülü
24 Ocak 2022 - 12:48
Sabancı Üniversitesi, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen ve pazarlama sektörünün en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde vakıf üniversiteleri kategorisinde en çok oyu alarak

“Yılın İtibarlısı” seçildi. 
Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu. Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen “The ONE Awards Bütünleşik Pa­zarlama Ödülleri” Marketing Türkiye adına pazar ve tüketici araştırmaları konusundaki yetkinliğiyle öne çıkan Akademetre’nin gerçekleş­tirdiği “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasının sonuçlarıyla ha­zırlandı. Bu sene 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüş­meler sonucunda yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya ortak olan paydaşlar belirlendi.

Sabancı Üniversitesi, “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde vakıf üniversiteleri kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu. Vakıf üniversiteleri kategorisinde en çok oyu alan Sabancı Üniversitesi’nin bu başarısında önemli katkısı bulunan İletişim Ajansı Mena İletişim, Kreatif Ajansı Mika Agency, Medya Ajansı Havas Media ve Dijital Ajansı Promoqube ödül töreninde yer aldı. 

Törende konuşan Sabancı Üniversitesi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Mutlu Bozkurt Besimzade başta Marketing Türkiye olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak sözlerine şöyle devam etti: “Sabancı Üniversitesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarda her zaman öncü olmayı ve ilkleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 2021 yılı da tüm alanlarda birçok ilke imza attığımız bir yıl oldu. Üniversitemizin misyonu doğrultusunda birlikte yaratmak ve geliştirmenin gücüne inanıyoruz. Dolayısıyla, takım olmayı ve ekip çalışmasını çok önemsiyoruz. Bugün burada Pazarlama ve Kurumsal İletişim Birimi olarak ajanslarımız ile birlikteyiz, ancak bu ödülü tüm Sabancı Üniversitesi mensupları adına alıyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"