Saadet Partisi'nin Foça Adayı Paşa Feyiz'den sıra dışı açıklamalar

SAADET PARTİSİ'NİN FOÇA ADAYI PAŞA FEYİZ İDDİALI KONUŞTU 

Saadet Partisi'nin Foça Adayı Paşa Feyiz'den sıra dışı açıklamalar
22 Mart 2019 - 18:27

Saadet Partisi (SP) Foça Belediye Başkan Adayı Paşa Feyiz, yerel seçimlerin kutuplaştırılmaya çalışıldığını söyledi. Vatandaşın iki seçenekten birine mecbur bırakılmak istendiğini savunan Paşa Feyiz, "İttifak adaylarının dışında sanki başka bir alternatif yokmuş gibi bir algı yaratılıyor. Ne Foça, ne İzmir, ne de Türkiye seçmeni alternatifsiz değildir" dedi.

Saadet Partisi'ni ve adaylarını hesaba katmayanların yanılgıya düştüğünü söyleyen Paşa Feyiz, "1994 yerel seçimleri öncesinde de benzer bir tablo yaşamıştık. O dönemde de Refah Partisi'ni ve adaylarını dikkate almayanlar vardı. Fakat sandıklar açıldığında başta medya olmak üzere bütün kamuoyu şok olmuştu. Her ne kadar 1994'te yola beraber çıktığımız bazı isimler, sonradan  yollarını şaşırmış olsalar da, Saadet Partisi milli görüş çizgisini koruyor" açıklamasını yaptı.

Saadet Parti'nin Foça Adayı Paşa Feyiz, "31 Mart hem Türkiye hem partimiz için yeni bir dönüm noktası, yeni bir başlangıç olacaktır" diyerek Saadet Partisi'nde yeniden vücut bulan 1994 ruhunun 31 Mart'ta sandığa da olumlu yönde yansıyacağını söyledi.

Türkiye'de milli görüş belediyeciliğine ihtiyaç olduğunu savunan Paşa Feyiz, şunları söyledi:  "Halkımız 31 Mart'ta belediye başkanlarını seçecek ama hiç kimsenin belediyeciliği ve şehirciliği konuştuğu yok. Sürekli milletin ortak değerleri üzerinden bir siyaset üretme çabası var. Fakat unuttukları bir şey var. Saadet Partisi,  muhafazakar olduğunu iddia eden partiden daha muhafazakardır. Saadet Partisi, milliyetçi olduğunu savunan partiden daha milliyetçidir. Saadet Partisi, demokrasi havarisi kesilip de demokrasiden bihaber olanlardan daha demokrattır. Saadet Partisi,  Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine, Atatürkçüyüz diye geçinenlerden çok daha sahip çıkan bir partidir.  Saadet Partisi bütün bu değerlere sözde değil, özde sahip çıkan bir anlayışa sahiptir. Saadet Partisi, Türkiye mozaiğinin ortak paydada buluştuğu, bileşen bir partidir"

Projelerinden de bahseden Saadet Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Paşa Feyiz, Foça'nın kent merkezine en son cami yapan hayırseverin Fatih Sultan Mehmet olduğunu belirterek,  göreve geldiklerinde ilk iş olarak Foça'ya Süleymaniye Cami'nin küçültülmüş şekliyle bir camii inşa edeceklerinin sözünü verdi.  Başkan olduğunda makam arabası kullanmayacağını, alacağı  maaşı öğrencilere burs olarak dağıtacağını ve  belediyedeki israf musluklarını kör tapayla tıkayacağını sözlerine ekleyen Saadet Partili Paşa Feyiz, "Foça'da öyle bir belediyecilik yapacağız ki, Foça halkı bir daha bizden vazgeçemeyecek" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"