Saadet Partisi'nden dikkat çeken eylem

Gündoğdu Meydanı’nda dikkat çeken bir eylem yapıldı. Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen eylemde, üzerlerindeki kıyafetleri çıkaran gençler, bir anda '#Değiştir' tişörtleri ile Kordon’daki kalabalığı şaşırttı...

Saadet Partisi'nden dikkat çeken eylem
08 Haziran 2018 - 16:41

GÜNDOĞDU MEYDANI’NDA SAADET PARTİSİ'NDEN DİKKAT ÇEKEN EYLEM

Gündoğdu Meydanı’nda dikkat çeken bir eylem yapıldı. Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen eylemde, üzerlerindeki kıyafetleri çıkaran gençler, bir anda '#Değiştir' tişörtleri ile Kordon’daki kalabalığı şaşırttı.

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları, İzmir’in en önemli merkezlerinden biri olan Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda akşam saatlerinde dikkat çeken bir eyleme imza attı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde toplanarak yürüyüşe geçen gençler, üzerlerindeki kıyafetleri çıkararak, Saadet Partisi’nin seçim sloganı olan "#Değiştir" yazılı tişörtleri ile meydandaki kalabalığın ilgisini çekti. SP İzmir 2’nci bölge milletvekili adayları Şerafettin Kılıç, Ceren Kara,  Mesut Dağ, Muhsin Gircude, Halil Yalçınkaya ve İsmet Topal’ın yürüyüşe katılarak gençlere destek verdiği eylem, renkli görüntülere sahne oldu. 

BİLGE BAŞKAN NE İSTERSEN İSTE BİZDEN
Meşaleler yakarak yürüyen grup, "Bilge Başkan Temel Başkan", “Hak, Hukuk, Adalet için #Değiştir”, “Barış, Sevgi, Kardeşlik için #Değiştir”, “Tarım, Ekonomi, Eğitim için #Değiştir” sloganları attı. Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın’ın önderlik ettiği eylemde, "Bilge Başkan ne istersen iste bizden" şeklinde şarkı da söylendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...