Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 23 Nisan Mesajı

Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 23 Nisan Mesajı
23 Nisan 2021 - 03:45
Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Dünyada çocuklara bayram hediye eden ilk ve tek ülke olmanın kıvancını taşıyoruz. Çocuklarımızı kuvveti değil hakkı üstün tutan, milli ve manevi değerlere bağlı ve bütün insanlığın saadeti için çalışan bir nesil olarak yetiştirmek asli görevimizdir. Bütün varlığımız ve her şeyimizdir onlar. Umudumuzdur, gözümüzün nurudur. 23 Nisan, çocuklarımıza ve yeryüzündeki tüm çocuklara kutlu olsun.” ifadesine yer verildi.

Güvenli ve özgür bir gelecek 
Bütün yanlış politikaların en ağır bedelini çocukların ödediğine dikkat çeken Saadet Partili Dündar, “Bugün çocuklar tüm dünyada her türlü sömürü ve istismarın ana hedefi haline gelmiştir. Sınır komşularımız başta olmak üzere Ortadoğu ve İslam coğrafyasında yaşanan işgallerin ve savaşların en büyük mağduru çocuklar olmuştur. Ne yazık ki cansız bedeni kıyıya vuran, bombalar altında gözünü, kolunu, bacağını kaybeden, öksüz yetim kalan, mülteci durumuna düşen çocuklardan bahsediyoruz. Doğu Türkistanlı çocuğun, Filistinli, Keşmirli, Suriyeli, Iraklı, Yemenli, Afganistanlı, Arakanlı çocukların gözyaşları artık dinmelidir. Savaşlar, işgaller sona ermelidir. Hak ve adaletin hâkim olduğu yeni bir dünya acilen kurulmalıdır. Yeryüzündeki tüm çocuklara güvenli ve özgür bir gelecek bırakmak hepimizin görevidir.” şeklinde konuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...