S Sport Plus'ta Bu Haftasonu ve Pazartesi Spor Şöleni Var

Dünyanın en iddialı takımlarının, kıran kırana mücadelelerini cepte, webte, tablet ve TV’de izleyici ile buluşturan S Sport Plus; Premier Lig, Serie A ve NBA’li kombosuyla hafta sonuna yakışır bir spor şöleni sunuyor!

S Sport Plus'ta Bu Haftasonu ve Pazartesi Spor Şöleni Var
13 Ocak 2022 - 16:23
Dünyanın en iddialı takımlarının, kıran kırana mücadelelerini cepte, webte, tablet ve TV’de izleyici ile buluşturan S Sport Plus; Premier Lig, Serie A ve NBA’li kombosuyla hafta sonuna yakışır bir spor şöleni sunuyor!

Zengin yayın içeriğiyle dünyanın en önemli spor organizasyonlarını izleyiciyle buluşturan S Sport Plus; kullanıcılarına bu hafta sonu ve Pazartesi günü tam bir spor şöleni yaşatacak.

Dünyanın en büyük takımlarının ve en zengin futbolcuların top koşturduğu Premier Lig’de iki ezeli rakibin kıyasıya mücadelesi bu hafta sonu S SportPlus’ta sporseverlerle buluşacak. İtalya ligi Serie A’da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için mücadele eden takımların kritik maçları oynanacak. Basketbolda ise dünyanın en büyük organizasyonu olan NBA’de Martin Luther King gününde 8 önemli maç oynanacak. Sporseverler “ILKAY999” kampanya koduyla www.ssportplus.com üzerinden üyeliklerini başlatıp; Premier Lig, Serie A ve NBA’deki bu müthiş yayın programını, ilk ay sadece 9,99 TL ödeyerek izleyebilecekler. 

Premier Lig’de Hafta Sonu Çifte Derbi Heyecanı
Dünyanın en çok takip edilen liglerinden olan Premier Lig; 22. haftasında şampiyonluk yolunda nefes kesen bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. 15 Ocak Cumartesi günü ligin lider ismi Manchester City, ikinci sıradaki Chelsea’yi evinde ağırlayacak. Ligin lideri şampiyonluk yolunda iddiasını korurken; Chelsea’nin maçı kazanma ihtimali şampiyonluk mücadelesine de yeniden heyecan katacak. İki takımın menajeri Guardiola ve Tuchel arasında bir taktik savaşı olarak da tarihe geçecek olan karşılaşma 15:30’da canlı yayınla S

Sport Plus’ta! 
Cumartesi günü liderlerin mücadelesiyle başlayan derbi heyecanı 16 Ocak Pazar günü de Kuzey Londra derbisinde Tottenham vs Arsenal karşılaşmasıyla devam edecek. Arsenal 35 puanla 4.Tottenham ise 33 puanla 6. sırada yer alıyor. Ligi ilk dört içerisinde tamamlayıp, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren iki takım için oldukça kritik olan bu maç kaçmaz. Karşılaşma19:30’da S Sport Plus’ta canlı olarak yayınlanacak. 

Merih Demiral ile Hakan Çalhanoğlu Karşı Karşıya!
Bu Pazar günü S Sport Plus’ta Premier Lig ile başlayan pazar keyfi, Serie A derbileriyle devam edecek. Ligin zirvesinde yer alan Inter, ligin 4.’sü olan Atalanta deplasmanına çıkacak. İki milli yıldız oyuncumuzun karşı karşıya geleceği mücadele 22:45’te oynanacak. Sporseverler, millilerimizden Merih Demiral’ı Atalanta formasıyla, Hakan Çalhanoğlu’nu ise Inter formasıyla S Sport Plus’ta izleyebilecek. 
 
 Pazartesi günü NBA’den 8 canlı maç yayını S Sport Plus’ta
S Sport Plus’ta futbol keyfi ile başlayan spor şöleni Pazartesi akşamı NBA ile devam edecek. Martin Luther King gününde birbirinden çekişmeli 8 maç S Sport Plus’tancanlı yayınlanacak. NBA 360 özel yayınıyla Pazartesi akşamı 21:00’den itibaren, New Orleans Pelicans – BostonCeltics, CharlotteHornets – New York Knicks, Philadelphia 76ers – Washington Wizards, BrooklynNets -Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls – MemphisGrizzlies, Indiana Pacers – LA Clippers maçları S Sport Plus’tan aynı anda dönüşümlü olarak yayınlanacak. Sporseverler S Sport Plus’ın“Çoklu İzleme” özelliğiyle de 4 farklı canlı yayını izleyebilecek. Aynı gece sabaha karşı 02:00’de ise MilwaukeeBucks – Atlanta Hawks ve 06:30’da ise UtahJazz – LA Lakers maçları yine S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"