Reges a Luxury Collection Resort & SPA Çeşme, yılın on iki ayı açık olacak

Otuzdan fazla markası bulunan ve en üst segmenti Luxury Collection markası’nın Çeşme’de büyük bir yatırımla 2019 yılında hizmete açtığı Reges a Luxury Collection Resort & SPA...

Reges a Luxury Collection Resort & SPA Çeşme, yılın on iki ayı açık olacak
13 Ekim 2022 - 02:07

130 ülkede 8 bin beş yüzden fazla oteli bulunan Marriot Grubu’nun Dünya standartlarında hizmet veren oteli Reges a Luxury Collection Resort & SPA Çeşme, yılın on iki ayı açık olacak.



Otuzdan fazla markası bulunan ve en üst segmenti Luxury Collection markası’nın Çeşme’de büyük bir yatırımla 2019 yılında hizmete açtığı Reges a Luxury Collection Resort & SPA, hem Çeşme’nin yaşaması hem de kalitenin uzun vadede devam etmesini sağlamak ve standartları korumak için için on iki ay açık kalarak bölgeye ve ülkeye hizmet kararı aldı. Reges a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme Genel Müdürü Tayfun Başkurt Azure Lounge Sushi & Bar’da düzenlenen açılış etkinliğinde verdiği müjde ile bölge ve Çeşme’ye sağlayacağı katkılardan bahsetti.
 
Başkurt, muhteşem deniz manzarası eşliğinde yöresel tatlarla harmanlanmış fine-dining konsepti ile Hemera Restaurant & Bar, dünya mutfağından farklı lezzetleri haftanın belirli günlerinde benzersiz canlı müzikler ile taçlandıran, workshop aktiviteleri ile renklendiren Safran Restaurant, zengin içecek menüsü, imza sushileri ile kendini her zaman şımartmak isteyen sushi severleri bekleyen Azure Lounge & Sushi Bar, farklı kokteylleri ile yapımını deneyimlerken aynı zamanda da keyfini çıkarabileceğiniz Oasis Bar’a bütün misafirleri beklediğini belirtti.
 

Başkurt, Çeşme’nin eşsiz sahilinde kişiselleştirilmiş sakin ve huzur dolu bir tatil hedefleyenleri Reges a Luxury Collection Resort & Spa ile ilgili “Çeşme’de yaşayanlar veya hafta sonunu Çeşme’de geçirmek isteyenler için bir çok uygulamayı hayata dahil ettik. Şık bir SPA, kapalı havuz ve termal imkanımız var. Sağlıklı yaşam dediğimiz Wellbeing adı altında özel menüler tasarladık, bunu sporla, termal sularla, özel masajlarımızla ve kapalı havuzla birleştirerek insanların sağlıklı yaşaması ve hayata sağlıklı huzurlu devam etmesi için bazı uygulamalar düzenledik” dedi.
 
Profesyonel ekibiyle butik organizasyonlarında kısa sürede aranan adres konumuna gelmeyi başaran, geniş dış mekanlarında unutulmaz etkinliklere ev sahipliği yapan, doğal güzelliği ve özgün mimarisiyle beğeni toplayan Reges a Luxury Collection Resort & Spa, düğün, nişan, kokteyl ve tüm özel günlerinizi de unutulmaz kılıyor.
 

Sağlık, Güzellik, Termal Su

Reges a Luxury Collection Resort & Spa’da konaklayan misafirler, 1600 metrekarelik alana yayılmış Spa, fitness merkezi, sauna ve buhar odası alanları, Türk Hamamı, masaj odaları ve termal kapalı havuzu ile kişiye özel sunulan tekniklerle yepyeni bir yaşama ilk adımı atıyor.

SPA Reges, zarif ve zengin ritüelleri ile arındırıcı ve tazeleyici bir deneyimin kapılarını açarken ruhsal ve bedensel bir arınma ve iyileşme sağlıyor. Uzman masör ve masözler tarafından gerçekleştirilen dünya çapında ünlü masaj teknikleri, aromatik yağların ve suyun dinginleştirici etkisi ile derinlemesine bir arınma sunuyor. Geleneksel hamam ritüellerinin yeni yorumları, arındırıcı sauna ve buhar deneyimleri, termal kapalı havuzlarıyla benzersiz bir spa deneyimi yaşatıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu