RAMSEY yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

RAMSEY yurt içinde ve dışında yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezona Capacity mağazasını yenileyerek başlayan RAMSEY’in hem yurt içinde hem de Katar, Türkmenistan, BAE, Irak gibi ülkelerde olmak üzere yurt dışında yeni mağazacılık yatırımları da yolda.

RAMSEY yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!
14 Nisan 2021 - 03:25
RAMSEY yurt içinde ve dışında yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezona Capacity mağazasını yenileyerek başlayan RAMSEY’in hem yurt içinde hem de  Katar, Türkmenistan, BAE, Irak gibi ülkelerde olmak üzere yurt dışında yeni mağazacılık yatırımları da yolda. 

Erkek modasının öncü markalarından RAMSEY, Türkiye genelinde yer alan 53 mağazası ve ramsey.com.tr ile pandemi sürecinde de yatırımlarına devam ediyor. Bir yandan mevcut mağazalarını yenileyen RAMSEY bir yandan da açtığı yeni mağazalarla müşteri memnuniyetini ve ulaşılabilirliğini üst seviyelere çıkarıyor. 

Yepyeni bir müşteri deneyimi sunma hedefiyle yenilenen İstanbul Capacity AVM mağazasının kapılarını 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla açan RAMSEY, yeni sezonun ilk mağazacılık yatırımını da çok yakında İstanbul BuYaka AVM’de hayata geçirmeye hazırlanıyor. RAMSEY’in yurt içindeki yeni mağaza yatırımları arasında ise Alanya ve İzmir bulunuyor.

Pandemiye rağmen global yolculuğunu da sürdüren RAMSEY, yurt dışında ise Katar ve Türkmenistan’da açacağı mağazaların yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ve Irak’ta yeni mağazalar açmayı planlıyor.   

“Verimliliği odağımıza alarak yatırım yapıyoruz”

Yeni yatırım planlarını değerlendiren Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, verimlilik odaklı bir strateji çerçevesinde mağazacılık yatırımlarını sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Perakende sektörü çok dinamik bir sektör ve pandeminin hem sektörümüz hem de bizler için mağazacılıktan hizmet süreçlerine, alışveriş kanallarından moda dinamikleri ve müşteri beklentilerine kadar tüm alanlarda farklı öğretileri oldu. Tüm bunları dikkate alarak perakende tarafında müşteri deneyimi odaklı hareket ederek hem offline hem de online’da yatırımlarımızı sürdüreceğiz. RAMSEY’in hem tüm kanallardan mükemmel alışveriş deneyimi yaşatma hedefiyle uyumlu şekilde müşterilerimize, dijital yeteneklerimizi de ön plana alan offline ve online’ın buluştuğu bir hizmet anlayışı sunuyoruz. Online’ın ciro içindeki payı %10’lar düzeyine gelirken offline mağazacılıkta da özellikle önümüze çıkan fırsatlarını aktif bir şekilde değerlendiriyoruz. Böyle bir dönemde Capacity AVM mağazamızı yeniledik. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için hijyenik önlemlerin alındığı mağazalarımızda ayrıca içinde bulunduğumuz dönemin hassasiyetlerini de gözeterek uzaktan alışveriş, SMS ile ödeme, mobil asistan gibi müşteri memnuniyeti ve güvenliğine odaklanan uygulamaları da sunuyoruz. Yeni nesil alışveriş deneyimleri ve dijital uygulamalar bu yıl odaklanacağımız yatırım alanları olacak.” 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...