Ramazan'ın hafif, doğal ve serinleten tatlıları

Gurme dondurmalarıyla sektöre yeni bir soluk getiren Serez Dondurmacısı, “Ramazan sofrası tatlısız olmaz” diyenleri tarif düşünme ve hazırlama telaşından kurtarıyor. 7’den 70’e her damak tadına ve beslenme şekline hitap eden yeni nesil dondurmalar sunan Serez Dondurmacısı, keyifli iftar sofralarını lezzetli, hafif ve serinleten bir tatlıyla sonlandırmak isteyenleri dört mevsim taze, doğal ve besin değeri yüksek dondurma çeşitleriyle buluşturuyor.

Ramazan'ın hafif, doğal ve serinleten tatlıları
28 Nisan 2020 - 19:57

Doğru dondurma üretimini ilke edinen Serez Dondurmacısı, beslenme alışkanlıklarının değiştiği ve düşük kalorili tatlıların daha çok tercih edildiği Ramazan ayında da birbirinden özel lezzetleriyle öne çıkıyor. Gurme dondurmalarıyla sektöre yeni bir soluk getiren Serez Dondurmacısı; Bodrum mandalinadan Madagaskar vanilyaya, Antep fıstık çikolatadan Hacımemiş kurabiyeliye, çilekli yoğurtludan tuzlu karamele kadar toplam 40 dondurma çeşidi ile her türlü damak tadına hitap ediyor. Markanın dondurma çeşitleri içerisinde vegan beslenenler, spor yapanlar, formunu koruyanlar veya şekersiz beslenmeyi tercih edenler gibi farklı diyet programlarına sahip dondurma severler için de leziz alternatifler bulunuyor.

Her yaşa ve damak tadına uygun doğru dondurmalarıyla iftar sofralarının yıldızı…

Her dondurmayı yeniden işlenen bir sanat eseri olarak nitelendiren Serez Dondurmacısı, şekersiz dondurmalarında yapay, doğal veya doğala yakın tatlandırıcılara yer vermeyerek sadece taze sütten gelen laktoz ile dondurmalarını tatlandırıyor. Süt alerjisi ve laktoz intoleransı olanlara özel sütsüz dondurma çeşitlerinde badem sütünü tercih eden Serez Dondurmacısı, yüzde 14 ila yüzde 20 aralığındaki düşük şeker oranıyla dikkat çeken sorbelerinde dalından topladığı yüzde 100 gerçek meyveleri, eşsiz lezzetli gurme çeşitlerinde ise yağ kaynağı olarak sadece taze süt kaymağını kullanıyor. Besleyici, onarıcı ve lezzetli bir gıda olan yoğurdun kullanıldığı yüksek kalsiyum kaynağı yoğurtlu dondurma seçeneklerinin yanı sıra yoğun spor aktivitesinde bulunanlara özel olarak benzerlerinden 5 kat daha fazla protein ve 10 kat daha fazla lif içeren proteinli dondurma çeşitlerini de sunan Serez Dondurmacısı, her yaşa ve damak tadına uygun dondurmalarıyla keyifli iftar sofralarının yıldızı olacak.

İçeriğinde hiçbir kimyasal ya da tarım ilacı bulunmayan doğru dondurmalar

Türkiye’de yeni nesil dondurmacılık sektörüne öncülük eden Serez Dondurmacısı, dondurmayı oluşturan her bir bileşeni özenle teste tabi tutarak içeriğinde kimyasal ya da tarım ilacı bulunmayan malzemeleri üretimine dahil ediyor. Her bir çeşidi için kendine has formüller kullanan Serez Dondurmacısı, dört mevsim taze, doğal, lezzetli ve besin değeri yüksek tatlarıyla iftar sofralarının serinleten lezzetleri arasında yerini alıyor.

Ülkemizin dört bir yanından getirdiği lezzetleri dondurmalarında yeniden yorumlayan Serez Dondurmacısı; tuzlu karamel, Bodrum mandalina, çilekli yoğurtlu, sade yoğurtlu, Hacımemiş kurabiye, Antep fıstık çikolata, kuş yuvası, şekersiz çikolata, sade şekersiz, proteinli sade, Madagaskar vanilya gibi enfes tatlardan oluşan 40 ayrı yeni nesil dondurma çeşidiyle Ramazan’da iftar sofralarının serinleten lezzeti olmaya aday.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"