Psikiyatri Uzmanı Dr. Dilek Sarıkaya, NP Feneryolu Tıp Merkezi ailesine katıldı

Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi, uzman kadrosunu güçlendiriyor!

Psikiyatri Uzmanı Dr. Dilek Sarıkaya, NP Feneryolu Tıp Merkezi ailesine katıldı
13 Ağustos 2020 - 11:28

Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi, uzman kadrosunu güçlendiriyor. Bilişsel davranışçı terapi, cinsel terapi, kültürel psikiyatri alanında çalışmalar yürüten Erişkin Psikiyatri Uzmanı Dr. Dilek Sarıkaya, Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi’nde görev yapmaya başladı.

Erişkin Psikiyatri Uzmanı Dr. Dilek Sarıkaya, Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi ailesine katıldı.

Dr. Dilek Sarıkaya kimdir?
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Dilek Sarıkaya, Psikiyatri uzmanlık eğitimini 2014 yılında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı.

Rize Kaçkar Devlet Hastanesi, Kırklareli Devlet Hastanesi ve İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak çalışan Dr. Dilek Sarıkaya, 2020 yılı Temmuz ayında NP Feneryolu Tıp Merkezinde çalışmaya başladı.

Temel uzmanlık alanları Bilişsel Davranışçı Terapiler, Cinsel Terapiler ve Kültürel Psikiyatridir. Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) onaylı Bilişsel Davranışçı Terapist, Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) onaylı Cinsel Terapist sertifikasına sahiptir.

Kanada McGill Üniversitesinin, Sosyal ve Kültürlerarası Psikiyatri biriminden Kültürel Psikiyatri sertifikasına, Bilişsel Davranışçı Terapi biriminden ise Ruh Sağlığı Profesyonelleri için Bilişsel Davranışçı Terapi sertifikasına sahip olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Dilek Sarıkaya, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi 3. Ve 5. Dönem öğrencilerine psikiyatri staj derslerini, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji Doktora programında öğretim görevlisi olarak İleri Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler dersini verdi.

2019-2020 yılında Kanada McGill Üniversitesi Sosyal ve Kültürlerarası Psikiyatri biriminde ve Bilişsel Davranışçı Terapi biriminde gözlemci psikiyatrist olarak çalışan Dr. Dilek Sarıkaya’nın ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış yayınları, ulusal ve uluslararası kongrelerde sunulmuş bildirileri bulunmaktadır. Dr. Dilek Sarıkaya, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"