Pınar Karşıyaka 89-82 Manisa BBSK

ING Basketbol Süper Ligi (BSL) hazırlıklarına devam eden Manisa BBSK, üçüncü hazırlık maçında Pınar Karşıyaka ile İzmir’de karşılaştı.

Pınar Karşıyaka 89-82 Manisa BBSK
10 Eylül 2022 - 18:25

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Ege Derbisinde Pınar Karşıyaka ile oynadığı hazırlık maçından 89-82’lik skorla mağlup ayrıldı.

ING Basketbol Süper Ligi (BSL) hazırlıklarına devam eden Manisa BBSK, üçüncü hazırlık maçında Pınar Karşıyaka ile İzmir’de karşılaştı. Karşılaşmada ilk çeyrekte iki takımda yüksek yüzdeyle skor üretti. İlk çeyrek 27-25’lik skorla Pınar Karşıyaka’nın üstünlüğü ile bitti. İkinci çeyrekte de dengeli bir şekilde devam eden mücadelede Pınar Karşıyaka Potanın Tarzanları karşısında 47-43’lük skor avantajı ile soyunma odasına gitti. İkinci yarının başında hem savunmada hem de hücumda etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, açtığı farkı koruyamasa da final periyoduna 65-64 önde gitti. Final periyodunda 3 sayı çizgisinin gerisinden etkili bir oyun oynayan Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 89-82’lik skorla galip ayrıldı.
 

OD Anosike’den double-double

Yeni transferlerden OD Anosike karşılaşmada double-double yaptı. Anosike maçı 13 sayı, 15 ribaunt ile tamamladı. Evan Bruinsma 16 sayılık performansı ile yeşil-beyazlı ekip adına en skorer isim oldu. Ata Kahraman ve Ogün Sevinç de attıkları 10 sayı ile çift haneli skor üreten diğer isimler oldu. Yiğit Baran Sarıkaya’nın 8 sayı, 7 asist ile önemli katkı verdiği maçta, Berkay Sinirlioğlu da 6 sayı, 7 asistle maçı tamamladı. Pako Cruz 7 sayı, Mustafa Baki Görür ve Erdi Gülaslan da 6 sayı ile maçı noktaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...