PidebyPide ilk cadde şubesini İzmir Bayraklı'da açtı

Türk mutfağının yöresel yemeği pidenin hızlı ve doyurucu halini sunan PidebyPide, büyüme hamlesine devam ediyor...

PidebyPide ilk cadde şubesini İzmir Bayraklı'da açtı
23 Temmuz 2019 - 15:40

PidebyPide, Türkiye genelindeki 31. şubesini İzmir Bayraklı’da açtı. 17 Temmuz Çarşamba günü kapılarını açan Bayraklı restoranı, PidebyPide’nin ilk cadde şubesi oldu. Paket servis hizmeti de veren PidebyPide Bayraklı şubesi, pideseverler için gece 02.00’ye kadar açık. 

Türk mutfağının yöresel yemeği pidenin hızlı ve doyurucu halini sunan PidebyPide, restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 31. şubesini 17 Temmuz Çarşamba günü İzmir Bayraklı’da açan PidebyPide, açılışa özel etkinlikler ve hediyelerle misafirlerine keyifli bir gün yaşattı.

PidebyPide’nin ilk cadde şubesi olan PidebyPide restoranı, lezzet tutkunlarına paket servis hizmeti de sunuyor. Taze taze hazırlanıp pişirilen, bol malzemeli ve doyurucu ürünleri ile misafirlerini ağırlayan PidebyPide, fırından yeni çıkmış çıtır çıtır, incecik hamuruyla konuklarına enfes bir tat sunuyor.

Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin her köşesinde büyümeyi planlayan PidebyPide, leziz pidelerinin yanı sıra künefe ve “by bomba” tatlılarıyla da lezzet tutkunları ile buluşuyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"