Philips TV'nin yeni süperstar televizyonlarıyla seyir ve oyun deneyimi yoğunlaşıyor

Philips TV hem film severleri hem de oyun tutkunlarını memnun edecek iki farklı televizyon sunuyor...

Philips TV'nin yeni süperstar televizyonlarıyla seyir ve oyun deneyimi yoğunlaşıyor
28 Ocak 2022 - 14:09

Hem OLED807 hem de Performans Serisi TV, üstün görüntü kalitesi ve iddialı oyun özellikleri sunuyor

Philips TV hem film severleri hem de oyun tutkunlarını memnun edecek iki farklı televizyon sunuyor. Üstün görüntü ve ses kalitesinin yanısıra oyun oynamak için de ideal olan OLED807 ve The One 8807, 2022 yılının ikinci yarısı itibariyle raflardakiyerini alacak. Philip TV’nin The One 8807 modeli 86 inç boyutuyla da satışa sunulacak.
 
Philips OLED807- Mükemmel bir seyir ve oyun deneyimi için 
Çok ince bir tasarıma sahip olan OLED807 zarif ve dar metal gümüş krom standıyla dikkat çekiyor. Tasarımının yanısıra OLED807’yi bir süperstar yapan şey ise, geliştirilmiş görüntü ve ses kalitesi olarak vurgulanıyor. Gelişmiş dört taraflı Ambilight, kontrast ve renk detaylarıyla; TV severler kendini dizi, film veya oyununun içinde bulacaklar.
2022 yılının ikinci yarısı itibariyle satışa sunulacak olan Philips OLED807; 55, 65 ve 77 inç boyutlarla piyasaya çıkacak. 
 
 Philip 8807- 86” süper büyük ekran boyutuyla 
"The One" olarak adlandırılan 8807 modeli ile TV isminin hakkını veriyor. “the one her şeye sahip olan TV”; birinci sınıf ürünü rekabetçi Fiyat, minimalist ve zarif tasarımla bir araya getiriyor.
 
Üç taraflı Ambilight teknolojisine sahip yeni 8807, mükemmel görüntü ve ses kalitesini garanti ediyor. Oyun oynamak için de uygun olan TV’de;, görüntü ve ses ayarlarına hızlı erişim sağlayan yeni bir ekran oyun çubuğu bulunuyor.
 
Halihazırda iyi bir ses performansı sunan 8807’nin etkisini artırmak için TV’nin yanında The One soundbar serisinden B8507 model bir soundbar satın alınabilecek. Philips TV’nin yeni ürünü ayrıca, evin her yerinde kablosuz ses bağlantısı oluşturmayı sağlayan Philips Home Wireless Connection sisteminin bir parçası olarak kullanılabilecek.
 
Philips Performans Serisi 8807 86” süper büyük boy başta olmak üzere  50, 55, 65 ve 75 inç ekran boyutlarıyla piyasaya sürülecek. 
 
TP Vision Hakkında: TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) Amsterdam merkezli, tamamı TPV Technology Limited (‘TPV’) Şirketi altında olan dünyanın önde gelen monitor ve TV üreticilerinden biridir. Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin Koninklijke Philips N.V. markası adı altında (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. 

TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"