PET İZMİR 23- 26 Eylül 2021 tarihlerinde açık olacak

Sektöründe Türkiye’nin en büyük organizasyonu PET İZMİR 2021 5. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı, ülkenin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 5. kez açılacak...

PET İZMİR 23- 26 Eylül 2021 tarihlerinde açık olacak
15 Eylül 2021 - 23:50

Sektöründe Türkiye’nin en büyük organizasyonu PET İZMİR 2021 5. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı, ülkenin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 5. kez açılacak.



Organizasyonun büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Tema Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Karslı, “Pandemi döneminde evcil hayvanlarıyla daha fazla vakit geçiren vatandaşlarımızın pet sektöründen talepleri arttı. Bu nedenle PET İZMİR’i Fuar İzmir’in en yüksek tavanlı ve öncekinden daha büyük olan C holüne taşıdık”dedi.

Türkiye’deki evcil hayvanlara verildiği önemin göstergesi olarak değerlendiren PET İZMİR Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı için nefesler tutuldu. Hayvan severlerin merakla beklediği organizasyon 23 Eylül’de başlayacak. Fuar İzmir’in ev sahipliğindeki fuara ülkenin pet sektöründe seçkin 150’ye yakın firması 500’den fazla marka ile katılacak. Pandemi kurallarına büyük bir titizlik gösterilecek organizasyon 4 gün sürecek.



PET İZMİR’in sektörün vitrini olduğuna dikkat çeken Tema Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Karslı, “Pet sektörünün Türkiye’deki en büyük Avrupa’nın önde gelen organizasyonu PET İZMİR. Bu bilinçle fuara hazırlanan katılımcılarımız son trendlerini vitrinlerine taşıyor. Gerek katılımcılarımızın niteliği, gerekse ziyaretçilerimizin seçkinliği organizasyonumuzun çıtasını sürekli yükseltiyor. Pandemi döneminde evlerine kapanan vatandaşlarımız evcil hayvanlarıyla daha fazla ilgilendi. İhtiyaçlarını daha yakından görme fırsatı yakaladı. Sektörden talepler arttı. Bu nedenle fuarımızı Fuar İzmir’in en yüksek tavanlı öncekinden daha büyük C Holüne taşıdık. Son organizasyonumuzda hayvan hakları manifestosunu açıklayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer fuarı Avrupa’nın en büyüğü yapmak için destek vereceklerini açıklamıştı. Bizde bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz”dedi. Uluslararası alanda da ses getiren Pet İzmir Tema Fuarcılığın organize ettiği alım heyetleri ile de bu yıl dünyanın birçok ülkesinden 150 den fazla yabancı ziyaretçi ağırlayacak. Yurt dışından firmalarında katılım sağladığı fuar Türkiye ihracatına ve pet sektörünün dışa açılmasına da ciddi manada katkı sağlıyor.

NEFES KESEN ETKİNLİKLER
Türkiye’nin dört bir yanından katılımcının olacağı PET İZMİR 23- 26 Eylül 2021 tarihlerinde açık olacak. Fuar İzmir’deki organizasyon her gün 11:00 - 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Evcil hayvanlar, pet gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, akvaryum ve akvaryum ürünleri gibi çok sayıda ürün ve hizmet yakından görülebilecek. Uzmanlardan bilgi alabilecek ziyaretçiler indirim kampanyalarından faydalanabilecek. Veteriner Hekim Necati Vedat Ak “Evcil Hayvanlarda İlk Yardım” konulu bir seminer verecek. Köpek Irkları Federasyonu uluslararası yarışmalar düzenleyecek. Grooming Yarışmaları gerçekleşecek. Köpek Bahçesi köpek show, İzmir Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi showları merakla beklenen etkinliklerin başında geliyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...