PERYÖN Genç'te ilk tur tamamlandı

Tersine mentorluk programı PERYÖN Genç’in ilk turu başarıyla tamamlandı ve yeni tur için geri sayım başladı.

PERYÖN Genç'te ilk tur tamamlandı
15 Ocak 2021 - 10:40

PERYÖN Genç programında geleceğin yönetici adayları, deneyimli liderler ile bir araya gelip fikir alışverişi yaptı. Araştırmacı, meraklı, öğrenmeye ve öğretmeye açık gençlerden oluşan PERYÖN Genç Danışma Kurulu Üyeleri, 6 ay boyunca PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelip fikirlerini paylaştı.

PERYÖN Genç programında; 1990 ve sonrası doğumlu, İnsan Kaynakları kariyerinin başındaki çalışanlar arasından seçilen 33 Genç Danışma Kurulu üyesi ve 3 tane Z kuşağı öğrenci, 12 PERYÖN Yönetim Kurulu üyesi ile eşleşti. Toplam 6 oturumun gerçekleştiği programda, 6 farklı konu başlığı masaya yatırılırken, son oturumda gençlerin kendi belirlediği konu ile serbest gündem yapıldı.   

PERYÖN Gençlik Kurulu Temsilcisi ve Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı Evrim Kuran, çok verimli geçen bir programı tamamladıklarının altını çizerek, “Öncelikle ilk defa bir Sivil Toplum Kuruluşu için tersine mentorluk programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığımızı belirtmeliyim. Bu çalışmanın diğer STK’lar için de örnek teşkil etmesini umuyorum. Başarılı geçtiğini düşündüğüm bir program oldu. Deneyimli yöneticilerin ve genç kuşak insan kaynakları çalışanlarının bu şekilde fikir alışverişinde bulunmaları, her iki taraf için de farklı bakış açıları kazandırması açısından oldukça önemli. İkinci tur kayıtlarımız da yakında başlıyor ve ikinci turun da yine bu şekilde keyifli ve verimli geçeceğini umuyorum.” dedi.

PERYÖN Genç’in beklentilerinin çok üzerinde etki yaratan bir proje olduğunu belirten, PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz, "Aslında, artık bizler için bir proje değil, malzemesi iyi niyet ve emekle yoğrulmuş kuşaklar üstü sağlam bir iletişim ve üretim köprüsüne dönüştü. Gelecek dönemlerde de hem PERYÖN Genç mezunu arkadaşlarımızla, hem de yeni PERYÖN Genç'lilerle çalışmak için sabırsızlanıyorum. Başta Evrim Kuran ve ekibi olmak üzere, Yönetim gönüllülerimize, dernek merkezimize, ve elbette cesaretle öne çıkan gençlerin her birine tek tek teşekkür ediyorum." dedi.

Son olarak PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Onel de, “Peryön Genç Programı ile insan kaynakları kariyerinde duyduğu heyecanla sektörde katma değer yaratmak isteyen genç profesyoneller, oldukça önemli bir adım attı. Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etme misyonu doğrultusunda hayata geçirilen genç danışma kurulu, gönüllü PERYÖN Yönetim Kurulu üyesi deneyimli liderlerle bir araya gelerek, insan yönetimi uygulamalarının yeni jenerasyonun beklentilerine ve yeniçağın gerçeklerine uyumlanmasını kolaylaştıracak yeni fikir ve projeler üzerinden derinleşti. Katkı veren tüm paydaşlara içtenlikle teşekkür ediyorum.” dedi.

PERYÖN ikinci tur başvuruları 18-29 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...