Perilerin rakipleri belli oldu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Lig ve Federasyon Kupası’ndaki rakipleri belli oldu!

Perilerin rakipleri belli oldu
26 Ağustos 2020 - 13:17

BURSA – Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Lig ve Federasyon Kupası’ndaki rakipleri belli oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Federasyon Kupası kura çekimi yapıldı. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimine, Büyükşehir Belediyespor Kulübü adına Basketbol’dan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Dergah Alkan ve Elif Şen katıldı.

Perde ‘kupa’yla açılıyor
Kura çekiminin ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü Federasyon Kupası’nda A Grubu’nda Mersin Üniversitesi, Karşıyaka Çarşı Koleji ve Bosna 34 takımlarıyla eşleşti. 8-10 Kasım tarihlerinde Edremit’te oynanacak grup maçlarıyla yeni sezonu resmen açacak olan yeşil-beyazlılar, gruptan çıkması halinde 12-14 Kasım tarihlerinde kupa şampiyonluğu için mücadele verecek.

Lig’de ilk rakip Mersin Üniversitesi
Federasyon Kupası kura çekiminin ardından Büyükşehirli Periler’in ligdeki rakipleri de belli oldu. 20 Kasım’da başlayacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Büyükşehir Belediyespor ilk maçına deplasmanda Mersin üniversitesi karşısında çıkacak. Geri kalan üç haftada sırasıyla Antalya 04 Basketbol, Mardin Gençlerbirliği ve Urla Belediyesi ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, ilk yarının son haftasında evinde İstanbul Üniversitesi’ni ağırlayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...