Pelin Akil ve Anıl Altan 'Sosyal medyanın en sempatik çifti' seçildi

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre: Pelin Akil ve Anıl Altan ‘Sosyal medyanın en sempatik çifti’ seçildi.

Pelin Akil ve Anıl Altan 'Sosyal medyanın en sempatik çifti' seçildi
19 Temmuz 2018 - 10:20

KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘Sosyal medyanın en sempatik çifti’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu eğlenceli ve komik paylaşımlarıyla herkesin gönlünde taht kuran Pelin Akil ve Anıl Altan çifti aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Anket ile üyelere ‘Sosyal medyanın en sempatik çifti size kim?’ sorusu soruldu.

Ankette samimi ve komik paylaşımlarıyla herkesin beğenisini kazanan Pelin Akil ve Anıl Altan çifti yüzde 46 oy alarak anketin açık ara birincisi oldu. Onları Larissa Gacemer ve Burak Gacemer çifti yüzde 29 oy oranıyla takip etti. Şakalarıyla gündeme gelen Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti ise yüzde 16 oy alırken, Burcu Biricik ve Emre Yetkin çifti yüzde 9 oy alarak dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında sonuç değişmedi. Kızların yüzde 39’u, erkeklerin ise yüzde 55’i sosyal medyanın en sempatik çifti olarak Pelin Akil ve Anıl Altan çiftini tercih etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...