Pantene'in marka yüzü Neslihan Atagül Doğulu, yıldızı parlayanlar ile buluştu

45. Pantene Altın Kelebek Öncesi Neslihan Atagül Doğulu, Yıldızı Parlayanlar ile Buluştu...

Pantene'in marka yüzü Neslihan Atagül Doğulu, yıldızı parlayanlar ile buluştu
07 Aralık 2018 - 22:06

Türkiye’yi ekrana kilitleyen Pantene Altın Kelebek Ödülleri için heyecan sürerken Pantene Marka Yüzü Neslihan Atagül Doğulu, bu yılın Yıldızı Parlayanlar’ı Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran’la Pantene Saç Stilisti Önder Tiryaki’nin stüdyosunda buluşarak geceye özel dönüşüm hazırlıklarını hızlandırdılar.

45. Pantene Altın Kelebek için geri sayım sürüyor. Bu yıl ‘dönüşüm’ konsepti ile gerçekleşecek tören öncesi hazırlıklarına başlayan Pantene Marka Yüzü Neslihan Atagül Doğulu, dönüşüm yolculuğuna bu yılın Pantene Yıldızı Parlayanlar’ını da davet etti. 

Pantene Saç Stilisti Önder Tiryaki, Neslihan Atagül Doğulu’yu, bu senenin Pantene Yıldızı Parlayan isimleri Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran’ı Nişantaşı’ndaki stüdyosunda ağırlayarak bu özel gecede en iyi hallerine dönüşmeleri için saç bakım önerilerini paylaştı. 

Keyifli anların yaşandığı gün boyunca, Neslihan Atagül Doğulu ve genç oyuncular sosyal medya hesaplarında yayımladıkları içeriklerle tören öncesi heyecanlarını hayranları ile paylaştı. Pantene Marka Yüzü Neslihan Atagül Doğulu ile güzel bir uyum yakaladıklarını belirten Yıldızı Parlayanlar, Önder Tiryaki ile beraber bu özel gece için saç modellerini karar verdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"