Özsüt'ten çikolata tutkunlarına özel atölye

Özsüt, İzmir’in kalbi Alsancak’ta hayata geçirdiği yeni konsepti Özsüt Select’te gerçekleştirdiği birbirinden keyifli ve lezzetli atölyelerle içinizdeki şefi ortaya çıkarmaya devam ediyor. Açık mutfak tasarımı, canlı üretim deneyimi ve Fransız pastacılık kültürünün eşsiz yorumlaması lezzetleriyle sektörde fark yaratan markanın, ekmekten çikolataya, pastadan dondurma yapımına kadar düzenlediği atölyeler büyük ilgi görüyor. Select’in 5 Aralık Pazar günü gerçekleşecek sıradaki atölyesi ise, çikolata tutkunlarının kalbini fethedecek.

Özsüt'ten çikolata tutkunlarına özel atölye
29 Kasım 2021 - 10:51

Özsüt Select’in içinizdeki şefi ortaya çıkaran atölyelerine büyük ilgi

Türkiye’nin 83 yıldır mutluluk tadında ürünler yaratan markası Özsüt, ilk şubesini İzmir’in kalbi Alsancak’ta açtığı yeni konsept mağazası Özsüt Select’te düzenlediği atölyelerle, içinizdeki şefi ortaya çıkarmaya devam ediyor. Açık mutfak tasarımına sahip Select’in sıra dışı atmosferinde, ekmekten çikolataya, pastadan dondurmaya kadar pek çok lezzetin yapım aşamalarına şahit olan katılımcılar, gerçek bir üretim yolculuğu yaşıyor.  Alanında uzman birbirinden değerli şefler eşliğinde gerçekleştirilen atölyelerde, üretimi yapılacak olan lezzetlerin tüm esaslarını uygulamalı olarak deneyimleyen katılımcılar, atölye sonunda kendi ürettikleri ürünleri sevdikleri ile paylaşıyor.
 

Çikolata üretmenin mutluluğunu yaşayın

İlki, 21-22 Kasım tarihlerinde Şef Yusuf Özgür İntepe’nin ‘A’dan Z’ye Temel Ekşi Mayalı Ekmek Atölyesi’ ile başlayan ve yoğun ilgi gören atölye serileri, 5 Aralık Pazar günü Şef Yeşim Erol ile ‘Çikolata ile Tanışma Atölyesi’ ile devam ediyor. Kakao meyvesinin yetiştirilmesi ve çikolatanın kısa hikayesi ile başlayacak olan atölyede, çikolata ile çalışmanın temel becerileri, Beyoğlu, Mendiant ve Dolgulu Çikolata ile beraber Dekorlu Bonbon yapımı deneyimlenecek. Çikolata tutkunlarına özel bu atölyenin sonunda, katılımcılar kendi ürettikleri çikolatayı sevdikleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşayacak.
 
18-19 Aralık’ta yine Şef Yeşim Erol eşliğinde ‘Yılbaşı Tadında Pasta Atölyesi’ ile devam edecek olan atölye serileri, yeni şefler ve yeni lezzetlerle yıl boyunca sürecek.  
 
Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, içindeki şefi keşfetmek ve lezzetli bir üretim yolculuğa çıkmak isteyenleri Alsancak’ta bulunan yeni konsept mağazası Select’e bekliyor…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"