Özsüt'ten 10 Adımda Mutluluk!

Özsüt müdavimlerine mutluluk için bir neden daha!

Özsüt'ten 10 Adımda Mutluluk!
06 Ekim 2020 - 14:33

Maharetli ustalarının benzersiz dokunuşuyla mutluluk tadında lezzetler hazırlayan Özsüt, şimdi Özsüt tatlarının müdavimlerine mutlu olmaları için bir neden daha sunuyor! Özsüt’ün yepyeni uygulamasıyla lezzet tutkunları, Özsütlerdeki her 25 TL’lik harcamaları için bir “Mutluluk Adımı” kazanarak 10 adımda diledikleri sütlü tatlının tadına hiçbir ücret ödemeden varacaklar.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, yeni uygulamasıyla lezzet tutkunlarının mutluluğunu katlıyor! “Mutluluğa 10 Adım” sloganıyla yepyeni bir uygulamayı devreye alan marka, Özsüt’ün benzersiz tatlarının müdavimi olan misafirlerine çok tatlı bir sürpriz sunuyor.

Mutlu olmak için bir neden daha!
Yeni uygulamayla Özsüt müdavimleri, yapacakları her 25 TL’lik harcamada, bir “Mutluluk Adımı” kazanacaklar. Özsüt’ün özel olarak hazırladığı kartlarına her Mutluluk Adımı için bir damga basılacak olan lezzet severler, 10 damgayı tamamladıklarında diledikleri bir sütlü tatlıya ücretsiz olarak erişecekler.

Enfes tatlar lezzet tutkunlarını bekliyor
Lezzet tutkunları Özsüt’ün dillere destan sakızlı muhallebisinden keşkülüne, supanglesinden alametifarikası olan kazandibine kadar çeşit çeşit, enfes sütlü tatlılarından dilediklerini seçerek, mutluluklarına mutluluk katacaklar.

Özsüt müdavimleri “Mutluluğa 10 Adım” kartlarını tüm Özsütlerden edinebilirler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor