Özsüt, Ramazan ayını iftar sofralarının vazgeçilmezi "kaymaklı güllaç"la karşılıyor

Özsüt, Ramazan’a özel kaymaklı güllaçla hem göze hem de damağa hitap ediyor!

Özsüt, Ramazan ayını iftar sofralarının vazgeçilmezi "kaymaklı güllaç"la karşılıyor
29 Mart 2021 - 12:21

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, Ramazan ayını iftar sofralarının vazgeçilmezi “kaymaklı güllaç”la karşılıyor. Misafirlerine daima en leziz tatları ulaştırma misyonuyla hareket eden Özsüt, Ramazan ayına özel olarak sunduğu kaymaklı güllacıyla eşsiz bir lezzete imza atıyor. Bol sütle ıslatılmış yaprakların arasında kendi üretimi olan taze kaymakla tarifsiz bir lezzet sunan Özsüt, ayrıca yaprakların arasında badem, fındık ve cevize yer veriyor. Üzerini de antepfıstığı ile süsleyerek hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Birbirinden güzel ve özel lezzetleriyle küçük büyük herkesin gönlünde taht kuran Özsüt, Ramazan ayını en özel ve farklı lezzeti “kaymaklı güllaç”la karşılıyor. 83 yıllık geçmişine dayanan mirasını ürününe yansıtan Özsüt, klasikleşen ve iftar sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kaymaklı güllacıyla eşsiz bir lezzete imza atıyor. Ramazan’ın sembolü kaymaklı güllaç, Özsüt’ün deneyimli ve maharetli şefleri tarafından ustalık ve değişmeyen reçeteyle iftar sofralarını tatlandırmak üzere ilk günkü gibi özenle hazırlanıyor. Özsüt’ün taze ve bol sütüyle ıslatılan yaprakların arası kaymak, badem, fındık ve ceviz ile tatlandırılarak, Ramazan sofralarının bolluk ve bereketi katlanıyor. Üzeri antepfıstığı ile süslenen kaymaklı güllaç damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. 

###
Özsüt hakkında: Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 145’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt’ün geleneksel tatları, ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Bu doğrultuda Türkiye dışında da yatırımlarına devam eden marka, Azerbaycan’da bulunan 4 şubesiyle yurt dışındaki lezzet tutkunlarına da ulaşıyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"