Oyuncu Mert Aydın ile Seslendirme Atölyesi

İstanbul Modern’de çocuk ve gençlere sanatı yeni teknolojilerle üretme fırsatı sunan Art Maker Lab Öğrenme Merkezi, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Mert Aydın’ın Seslendirme Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor

Oyuncu Mert Aydın ile Seslendirme Atölyesi
21 Temmuz 2019 - 10:18

İstanbul Modern’in İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Art Maker Lab Öğrenme Merkezi’nde çocuk ve gençler, sanat ve teknolojiyle buluşmaya devam ediyor. “Art Maker Lab Buluşma Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmasının 27 Temmuz‘daki konuğu tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Mert Aydın olacak.

Aydın, atölye çalışmasında çocukları, karakter yaratımı ve hikâye anlatımının temel unsurlarından seslendirmeye ve bu alanda kullanılan mekanik ve dijital araçların olanaklarına odaklanmaya davet ediyor. Çocuklar atölyede önce koleksiyon sergisi “Şimdinin Peşinde”yi geziyor ve en çok etkilendikleri sanat çalışmalarını konu alan kısa senaryolar hazırlıyor. Ardından, sanat çalışmalarının kahramana dönüştüğü seslendirmeler yapan çocuklar, ses kayıtları kullanıyor ve dijital uygulamalarla çalışmalarını zenginleştirip atölyenin sonunda aileleri ile performanslarını paylaşıyorlar.

Tarih: 27 Temmuz 2019, Cumartesi

Saat: 16.00-18.00

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...