OutdoorFest İstanbul 15-16 Ekim'de Festival Park Kadıköy'de

Sürdürülebilirlik kavramının ön planda tutulacağı OutdoorFest İstanbul 15-16 Ekim’de Festival Park Kadıköy’de gerçekleşecek...

OutdoorFest İstanbul 15-16 Ekim'de Festival Park Kadıköy'de
05 Ekim 2022 - 17:05

Outdoor severlere birbirinden farklı atölyeler OutdoorFest İstanbul’da

Türkiye’nin ilk outdoor yaşam ve aktivite festivali OutdoorFest İstanbul’a geri sayım sürerken, festivalde düzenlenecek atölyeler ile katılımcılar doğaya, eğlenceye ve bilgiye doyacak. 15-16 Ekim’de Festival Park Kadıköy’de gerçekleşecek festivalde düzenlenecek atölyelerden bazıları; Fitoloji ile Yaşam Atölyesi, Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi, Doğru Nefes Atölyesi, Dönüştürülebilir ve Sürdürülebilir Kahve Atölyesi ve Koku Atölyesi.

Sürdürülebilirlik kavramının ön planda tutulacağı OutdoorFest İstanbul 15-16 Ekim’de Festival Park Kadıköy’de gerçekleşecek. Festival kapsamında katılımcıları workshoplar, söyleşi, atölye ve konserlerle dolu bir program bekliyor.

Festivalde üç gün boyunca farklı saatlerde; Motosiklet Bakımı ve Doğru Ekipman Atölyesi, Karavana Başlama Atölyesi, Gökbilim Dünyası & Harita Okuma Atölyesi, Bitkilerden Doğal Kremler Yapımı Atölyesi, Dönüştürülebilir Kahve Atölyesi, Kompost Atölyesi, Masal Atölyesi, Fitoloji ile Yaşam Atölyesi, Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi, Doğru Nefes Atölyesi ve Koku Atölyesi düzenlenecek.

OutdoorFest İstanbul’da Feridun Düzağaç ve Fötr Alper & Friends konserinin yanı sıra enerji, iklim değişikliği, atık yönetimi, tarım, teknoloji ve sürdürülebilirlik ve uzay gibi birçok farklı alanda konu ve konuşmacılar yer alacak. Festivalde ayrıca; oyunlar, Morning Yoga, ve Sabah Koşusu düzenlenecek.

Nature Talks kapsamında ise; Bilge Öztürk, Asil Özbay, Taylan Erler, Melek Şahin, Şükran Evirgen, Astronom Fuat Korhan Yelkenci, Elvan Özsel ve birbirinden deneyimli konuşmacılar tecrübelerini paylaşmak üzere outdoorseverler ile bir araya gelecek.

OutdoorFest Hakkında: OutdoorFest, Outdoor Türkiye Platformu’nun düzenlediği Türkiye’nin ilk ve tek outdoor yaşam ve aktivite platformu. OutdoorFest, denizin ve ormanın keyfini çıkarırken eğlenceli aktivitelere katılmak, markaların ürün fırsatlarından yararlanmak, lezzetli yiyecekler ve kahvelerin tadına bakmak, Nature Talks ve Outdoor Talks konuşmacılarının deneyimlerini dinlemek outdoorseverlerin buluşma adresi öne çıkarken, büyük ilgi görüyor. OutdoorFest 2019 yılından bu yana doğasever outdoorcuları buluşturmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...