otoplus, İzmir'deki yeni showroom'u ile Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor

letgo, araba kategorisindeki tüketici ihtiyaçlarına kalıcı ve kökten çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği otoplus’ın dördüncü merkezini, Ocak 2022 itibarıyla İzmir Bornova’da müşterilerinin hizmetine sundu.

otoplus, İzmir'deki yeni showroom'u ile Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor
18 Ocak 2022 - 12:00

letgo, araba kategorisindeki tüketici ihtiyaçlarına kalıcı ve kökten çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği otoplus’ın dördüncü merkezini, Ocak 2022 itibarıyla İzmir Bornova’da müşterilerinin hizmetine sundu. Markanın yenilenen görsel dünyasıyla açılan ilk merkezi olan otoplus İzmir Showroom, 7000 metrekarelik geniş alanıyla, araba alım-satımına dair tüm hizmetleri tek çatı altında buluşturuyor. 20 kişilik güçlü kadrosuyla tam donanımlı hizmet verilen merkezde, aynı gün içerisinde 30 arabanın ekspertiz işlemleri tamamlanabilirken, araba satın almak isteyen müşterilere tek bir lokasyon içerisinde 200 farklı araba sunuluyor.

Türkiye’nin en büyük ikinci el alışveriş platformu letgo, araba alım satımını kolay ve güvenilir hale getiren iş modeli otoplus’ın hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Kendi işlettiği ilk üç merkezini İstanbul Maslak, Pendik ve Ataşehir Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da faaliyete açan otoplus, dördüncü merkezini İzmir Bornova’da müşterilerinin hizmetine sundu. 

Araba alım-satımına dair tüm hizmetler tek çatı altında 

Markanın, yenilenen görsel dünyasıyla ilk defa İzmir’de açtığı yeni merkezinde araba alım satımına dair tüm hizmetler tek çatı altında buluşuyor. Araba satın almak isteyen tüm müşteriler, 4500 metrekare kapalı, 2500 metrekare açık alana sahip lokasyonda; 200 farklı arabayı, TSE onaylı ekspertiz raporları ve otoplus’ın uzman kadrosunun danışmanlığıyla detaylı bir şekilde inceleme fırsatı elde ediyorlar. Satın alma sırasında 12 ay/20 bin km garanti verilerek, alım sonrasında yaşanabilecek riskler de müşteriler için güvence altına alınıyor. Ayrıca alıcılar dilerlerse 20 gün içerisinde değişim imkanından da faydalanabiliyorlar. 

Arabasını satmak isteyen müşteriler ise profesyonel eksperler tarafından gerçekleştirilen ücretsiz ekspertiz sonrasında, arabalarına sunulan son fiyat teklifini kabul etmeleri durumunda, otoplus güvencesiyle şeffaf, kolay ve hızlı bir şekilde değerinde araba satışı yapabiliyorlar. Tam donanımla kurulan yeni merkezde, aynı gün içerisinde 30 arabanın ekspertiz işlemleri tamamlanabilirken, teklifi kabül eden tüm müşterilerin hesabına ödemeler de anında nakit olarak yapılıyor. Bu imkanların yanı sıra; hem alım hem satım sürecinde, otoplus’ın çözüm ortaklarıyla birlikte sağladığı sigorta ve finansman gibi değer yaratan hizmetlerle müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan cevap veriliyor.

Konu hakkında görüşlerini ifade eden letgo Araba Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Tuluy Noyan, “letgo olarak, otoplus hizmetini sunmaya başladığımız ilk günden bu yana tüm araba alım-satım sürecini ve sonrasını sahiplenen çözüm ortağı olma hedefimize adım adım ulaştık. Bugün gururla söyleyebilirim ki; Türkiye genelindeki operasyonlarımızı hızlı bir şekilde büyütüyor, her geçen gün daha çok insanı otoplus’ın hizmetleriyle buluşturuyoruz. İstanbul’da açtığımız 3 merkezimizin ve Türkiye genelindeki anlaşmalı Pilot Garage şubelerimizin ardından, İzmir’de hizmete sunduğumuz tam donanımlı yeni merkezimizle daha çok insana otoplus deneyimini yaşatacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. İzmir’de, 7000 metrekarelik geniş bir alana yaptığımız bu yatırım hem sektörümüzde katma değer yaratmak hem de İzmir’in nüfusuna istihdam sağlamak açısından oldukça önemli bir adım oldu. İzmir gibi potansiyeli yüksek bir ilde müştelerimize hizmet verecek olmak oldukça mutluluk verici.” dedi. 

Araba alım satımı sırasında müşteri ile temasın önemine dikkat çeken Tuluy Noyan, “otoplus olarak, müşterilerimizle bir araya gelebildiğimiz, onlarla temas edebildiğimiz, beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlayabildiğimiz bir iş modelini sahipleniyoruz. Dijital varlığımız kadar, fiziksel varlığımızın da önemli bir yer tuttuğuna inanıyoruz. Tüketicilerin, ikinci el araba alım satımı sırasında bir sorunla karşılaştıklarında, karşılarında güvenilir bir muhatap bulmalarının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle, müşterilerimize Türkiye’nin çeşitli illerinde güvenli araba alım-satım deneyimini yaşatmaya devam etmek için önümüzdeki dönemde de yeni merkezler açarak büyümemizi sürdüreceğiz” diye ekledi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"