Otomotiv endüstrisi profesyonellerinin buluşma noktası: Automechanika Istanbul

Otomotiv endüstrisi profesyonellerinin buluşma noktası Automechanika Istanbul, geliştirilmiş yeni konsepti ile 18 Kasım’da kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor!

Otomotiv endüstrisi profesyonellerinin buluşma noktası: Automechanika Istanbul
02 Ağustos 2021 - 10:41
Türkiye’nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika Istanbul, pandemi sebebiyle verilen yaklaşık 2 yıllık aranın ardından 18-21 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Geçmiş fuarlarda olduğu gibi, ulusal ve uluslararası otomotiv endüstrisi profesyonelleri, yüksek kaliteli sunumlarıyla fuar alanında ve yeni “PLUS” dijital platformunda yer almaya hazırlanıyor. Asya ve Avrupa’dan lider isimler, markalar ve dernekler, Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey’in birlikte organize ettiği Automechanika Istanbul Plus fuarında bir araya geliyor. Türkiye'nin otomotiv sektörü ihracatında önemli bir orana sahip olan ürün gruplarından parça ve sistemler, elektronik sistemler ve bağlanabilirlik, aksesuarlar ve özelleştirme, filo ve atölye yönetimi, arıza tespit ve onarım, araç yıkama ve bakım, alternatif sürüş ve yakıt sistemleri, lastikler ve jantlar, kaporta veboya, otonom sürüş ve mobilite servisleri fuarda sergilenecek kategoriler arasında bulunuyor.

Automechanika markasının dijital konsepti PLUS, Kasım 2021 fuarından itibaren Automechanika Istanbul’da hayata geçiyor.
Pandemi süresince yürütülen araştırmalar ve dünya çapında çeşitli dijital platform ve iş modellerinin incelemesi sonucunda tasarlanan Automechanika Istanbul Plus, pandemi koşullarında otomotiv profesyonellerinin fuardan eksiksiz şekilde verim almasını hedefliyor. Dijital platformda yer alan özellikler ile Automechanika Istanbul Plus daha geniş bir katılımcı ve ziyaretçi kitlesine hitap ediyor.

Pandemi nedeniyle 2 yılı aşkın bir süredir fuarın düzenlenememesiyle bir geri dönüş niteliği taşıyan Kasım 2021 fuarıyla katılımcılara daha fazla iş imkanı ve farklı bir deneyim sunan Automechanika Istanbul Plus, sonraki yıllarda fuarın düzenli takvimine dönüşüyle de bu konseptle kalıcı olarak otomotiv endüstrisine hizmet vermeye devam edecek.

Automechanika Istanbul Plus, fiziksel fuarla birlikte dijital ortamda da profesyonelleri bir araya getiriyor
18-21 Kasım tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde fiziksel olarak yapılacak Automechanika Istanbul Plus, bu yıl ayrıca uluslararası seyahat kısıtlamaları sebebiyle fuara fizikse lolarak katılım gösteremeyecek profesyoneller için özel olarak geliştirilen dijital platformu ile otomotiv endüstrisine yön verecek. Automechanika Istanbul Plus fuarında standı olan katılımcı firmalar da, diledikleri takdirde katılım gösterebilecekleri dijital platformda, çevrimiçi profilleri ile ürünlerini sergileyebilecek, müşterileriyle canlı görüşmeler ve kartvizit paylaşımı yapabilecekler.

Automechanika Istanbul Plus dijital platformu, katılımcıları, satın almacıları ve otomotiv endüstrisi profesyonellerini aynı çatı altında ve efektif iş görüşmeleri için bir araya getirecek şekilde geliştirildi. Automechanika Istanbul ekibi tarafından tasarlanan bu dijital platform sayesinde otomotiv profesyonelleri dünyanın neresinde olursa olsun, fuarın tüm içeriğinden, katılımcılardan, ürünlerden ve etkinliklerden sadece mobil cihazları kadar uzak olacak.

Otomotiv endüstrisinde en son trendler veyenilikler, özel konuşmacılarla birlikte yine Automechanika Academy programındayer alacak!
Önceki yıllarda olduğu gibi, otomotiv endüstrisindeki gelişmelerin ve geleceğin mobilite teknolojilerinin ele alınacağı konferans, seminer, sunum, atölye ve panel etkinlikleri ile Automechanika Academy, hem fuar alanında hem de dijital platform üzerinden otomotivendüstrisi profesyonellerinin erişimine açık olacak. Automechanika Academy programında, otomotiv endüstrisinde güncel bilgi alışverişini sağlamak amacıyla uzmanlar, dernekler ve üniversitelerden davet edilen seçkin konuşmacılar, otomotiv endüstrisindeki gelişmeleri, yenilikleri ve yorumlarını izleyicilerle paylaşacaklar.

Otomotiv endüstrisinde kadın gücüAutomechanika Istanbul Plus ile sektöre damgasını vuracak!
Automechanika Academy etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek panellerden öne çıkan bir diğer başlık ise otomotiv sektöründe kadın istihdamının konu edinildiği Women Talk olacak. Panelde önemlifirmaların otomotiv sektöründeki kadın istihdamına yönelik projeleri ve sektöründe başarılı kadınların kendi öyküleri yer alacak.

Ziyaretçi kayıtları Ağustos ayında başlıyor!
Automechanika Istanbul Plus fuarını ziyaret etmek isteyen tüm profesyoneller, fuarın internet sitesi üzerinden kayıt işlemlerini Ağustos ayından itibaren gerçekleştirebilecekler. Automechanika Istanbul Plus fuarında ziyaretçiler, tek bir çevrimiçi kayıt işlemi ile fuaralanına da, dijital platforma da giriş yapabilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"