Orman perileri 2020'ye damga vuracak

Kişisel bakım sektörünün önde gelen iki markası güçbirliği yaptı. İzmirli Türkan Baytekin ve Duygu Mutlu'nun girişimiyle Mio Olga Güzellik Salonu, yeni alış veriş merkezi Hiltown'da hizmete açıldı. Baytekin ve Mutlu, kısa sürede Türkiye'deki diğer AVM'lerde de yer alacaklarını söyledi. Açılışa ise ünlü mankenler eşliğinde tanıtılan 2020'nin saç tasarımları damga vurdu. Defilede "Orman Perisi" tasarımı alkış yağmuruna tutuldu.

Orman perileri 2020'ye damga vuracak
25 Kasım 2019 - 09:34

Rönesans Ajans tarafından düzenlenen ve Akif Örük koreografisindeki defilede ünlü modeller Şebnem Schaefer ve Simge Tertemiz de yer alırken yeni yılın tasarımlarında özellikle sıcak ve doğal tonlar dikkat çekti. Mio Olga kurucularından Türkan Baytekin "2020'de renkler ve modeller günümüz doğallığında ama bir o kadar da çekici olacak" dedi. Trendlerden çok kendine yakışanı yorumlamanın önemli olduğunu vurgulayan Baytekin "İzmirli kadınlar çok özeldir ve burada tamamen kişiye özel tasarımlar yapılıyor. Onların tenine, yaşına, yüz şekline, giyim tarzına yakışacak saçlar yapıyoruz" dedi. Mio ve Olga markaları olarak güçbirliği yaptıklarına dikkat çeken Baytekin "Sektörün en çok ilgi gören iki markası olarak yaptığımız bu güçbirliğiyle avm'lere girdik. Hedefimiz kısa sürede Türkiye'deki diğer AVM'lerde şubelerimizi açmak" diye konuştu.

Avrupa standartı

Kadını en iyi yine bir başka kadının anlayabileceğinin altını çizen Duygu Mutlu ise "En iyi kuaför ustalarının erkekler olduğu düşünülür ama erkekler kadınları sadece görsel olarak biçimlendirir, biz ruha da hitap ediyoruz" dedi. Kuaförlükte eğitim ve tecrübenin çok önemli olduğunu söyleyen Mutlu "Biz en iyi çalışma şartlarını sunarak, sektörün en iyileri ile çalışıyoruz. Protez tırnağın ana vatanı olan Avrupa’dan Türkiye’ye yabancı personel getiriyoruz. Elimizi taşın altına koymaktan hiç çekinmiyoruz" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...