One Love Festival 15 Büyük Coşkuyla Geri Döndü!

20 Temmuz’da Parkorman’da başlayarak 21 Temmuz’da devam eden One Love Festival 15, 2 ayrı mekanda ve toplam 5 sahnede 25 bin müziksevere benzersiz bir deneyim sundu....

One Love Festival 15 Büyük Coşkuyla Geri Döndü!
22 Temmuz 2019 - 14:03

Bu yıl Birlikte Güzel tarafından Pozitif deneyimi ile 15.’si gerçekleştirilen One Love Festival’in geri dönüşü, müzikseverler tarafından coşkuyla karşılandı. Son yılların en beklenen festivali olan One Love Festival’de katılımcılar The Blaze, Years&Years, Michael Kiwanuka ve Büyük Ev Ablukada gibi sevilen müzisyenleri dinleme fırsatını yakalarken, Parkorman’da festival alanının da tadını çıkarttı.

Birlikte Güzel tarafından Pozitif deneyimi ile bu yıl 15.’si hayata geçen One Love Festival, müzikseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Herkesin merakla ve özlemle beklediği One Love Festival 15 boyunca İstanbullular, şehirde doğanın içinde; festival özgürlüğünün, aşkın, müziğin, umudun ve birlikteliğin tadını çıkarttı.

Farklı müzik tarzlarına hitap eden sanatçı kadrosuyla müzikseverler keyifli anlar yaşatan One Love Festival 15’te, İstanbul Parkorman’da ve Volkswagen Arena’da olmak üzere 2 ayrı mekanda, Birlikte Güzel, Kendine Has, Redbull, Audioban Music Embassy ve King sahnelerinde toplam 30 performans sergilendi. 25 bin müziksever, Years&Years, The Blaze, Michael Kiwanuka, Büyük Ev Ablukada, Gaye Su Akyol, Oh Land, Al’york, Palms Trax, The Black Madonna ve Black Merlin gibi yerli ve yabancı birçok müzisyen ile 2 gün boyunca eğlendi.

Şehir kültürünün en önemli festivallerinden One Love Festival 15 sadece müziğiyle değil zengin içeriği ve eğlenceli aktiviteleriyle katılımcılara gerçek bir festival deneyimi yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"