OlduBil'den kullanıcılarına indirimli yemek fırsatı: 42 şehirde 900'den fazla restoranda...

Limak Şirketler Grubu bünyesinde 2020 yılında hayata geçirilen superapp OlduBil, bireysel kullanıcılara yönelik sunduğu hizmet yelpazesini her geçen gün genişletiyor.

OlduBil'den kullanıcılarına indirimli yemek fırsatı: 42 şehirde 900'den fazla restoranda...
13 Mayıs 2022 - 12:54

OlduBil kullanıcıları, 42 şehirdeki 900 restoranda indirimli yemek yiyebilecek

Değişen tüketici ihtiyacına yanıt veren dijital hizmet platformu OlduBil, GastroClub ile yapılan anlaşmayla kullanıcılarına, 42 şehirde 900’den fazla restoranda indirimlerden yararlanma fırsatı sunuyor. Kullanıcılar ayrıca Gastro menüsü altında restoranlardan kuru temizlemeye, market alışverişlerinden paket yemek siparişlerine kadar yüzlerce alanda ödeme anında özel indirimlerden de yararlanabiliyor. Limak Müşteri Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Doğan Tanrıseven, “Oldubil üyelerine konforlu ve güvenli bir ödeme aracı sunmakla kalmıyor, harcamaları üzerinden para iadesi ve indirimler sağlayarak onları yepyeni bir ayrıcalıklar dünyasıyla buluşturuyoruz. Böylece alışverişlerini hem daha avantajlı hale getiriyor hem de aile bütçelerine katkı sunuyoruz” diyor.
 
Limak Şirketler Grubu bünyesinde 2020 yılında hayata geçirilen superapp OlduBil, bireysel kullanıcılara yönelik sunduğu hizmet yelpazesini her geçen gün genişletiyor. Kullanıcılarına herhangi bir banka hesabına gerek duymadan birçok finansal işlemi yapma imkanı tanıyan finansal teknolojiler platformu Oldubil, GastroClub ile yaptığı anlaşmayla kullanıcılarına önemli indirim fırsatları yaratıyor. 42 şehirde 900’den fazla restoranda indirimli ağırlama olanağı sunan iş birliği sayesinde OlduBil kart sahipleri, mobil uygulamadaki Gastro menüsü altındaki restoranlardan kuru temizlemeye, market alışverişlerinden paket yemek siparişlerine kadar yüzlerce alanda ödeme esnasında özel indirim imkanına sahip oluyor.
Oldubil kullanıcıları için Mastercard lisanslı ön ödemeli sanal ve fiziki kartlarla tüm iş yerlerinde ve internette güvenli ödeme yapma fırsatı verdiklerini söyleyen Limak Müşteri Çözümleri İş Geliştirme Müdürü Merve Yılmazel, “Ayrıca platform, tüm kullanıcılarının 7/24 para yükleme ve kolay para transferi gibi pek çok temel finansal işlemi yapmasını mümkün kılıyor. Uygulamanın bir diğer dikkat çeken özelliğiyse OlduBil kartıyla ödeme yapan kullanıcıların, marketten giyime kadar pek çok anlaşmalı markada yaptıkları harcama üzerinden üst limitsiz nakit para iadesi kazanması” diyor.
 

İki ayda 7 bini aşkın kişi indirimli uygulamadan yararlandı

OlduBil, sadece mevcut özellikleriyle değil, gerçekleştirdiği iş birlikleriyle de kullanıcılarının bütçelerini en verimli şekilde kullanmalarına destek olmayı amaçlıyor. Bu amaçla Şubat 2022’de Gastro Club ile başlayan iş birliğinin kısa sürede büyük ilgi gördüğünü açıklayan Yılmazel, “Sadece iki ayda indirimli uygulamalardan 7 bini aşkın kişi yararlandı. Kullanıcılar, OlduBil’de yer alan restoran, kafe, market, giyim ve yaşama dair avantajların yanında, 900’den fazla restoranda yüzde 30’a varan indirimlerle bütçelerine katkı sağlarken, kahve ikramlarıyla ödüllendirildi” bilgisini verdi.

OlduBil’in salgın ve hızlanan dijitalleşmeyle birlikte değişen tüketici ihtiyaç ve alışkanlıklarına yenilikçi çözümlerle yanıt verdiğinin de altını çizen Tanrıseven, “Platform kısa sürede tüm paydaş ve müşterilerine her durumda avantaj, hız ve kolaylık sağlayan güçlü bir ekosistem yarattı” dedi. Amaçlarının tek bir mobil uygulama ile dijital ortamda aile bireylerinin tüm finansal ihtiyaçlarını kolayca karşılamak olduğunu da ifade eden Tanrıseven sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunu yaparken kullanıcılarımız için en iyi değeri yaratmaya odaklanıyoruz. Kullanıcı memnuniyetini işin merkezine koyuyoruz. OlduBil dünyasına erişmek için uygulamayı indirmek yeterli. Dileyen kullanıcılar sanal ödeme kartı, dileyen de uygulamadan talep edeceği bir fiziki kartla temassız ve güvenli ödeme imkanına kavuşuyor. Kullanıcılarımıza konforlu ve güvenli bir ödeme aracı sunmakla kalmıyor, harcamaları üzerinden belirli oranlarda üst limitsiz para iadesi sağlayarak onları yepyeni bir kazandıran alışveriş dünyasıyla buluşturuyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...