"Nuh'un Gemisini Aramak" prömiyer için gün sayıyor

ENKA Sanat imzası taşıyan tiyatro oyunu “Nuh’un Gemisini Aramak” prömiyerini 15 Kasım Salı akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda yapacak...  

"Nuh'un Gemisini Aramak" prömiyer için gün sayıyor
08 Kasım 2022 - 15:31

ENKA Sanat imzası taşıyan tiyatro oyunu “Nuh’un Gemisini Aramak”, 15 Kasım’da prömiyer yapacak

ENKA Sanat’ın, Ortak Yapım projesi kapsamında yapımını üstlendiği “Nuh’un Gemisini Aramak”, prömiyerini 26. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında 15 Kasım akşamı ENKA Oditoryumu’nda yapacak.
 
Gökhan Erarslan’ın yazdığı, yönetmenliğini Ayşe Draz’ın, dramaturjisini Özlem Hemiş’in üstlendiği oyun, babadan kalma eski bir kamyonetle doğdukları kasabaya doğru bir seyahate çıkmak zorunda kalan iki erkek kardeşin geçmişte bıraktıkları anıları birer birer hatırlamalarının hikayesini anlatıyor. Seyirciyi “bellek”, “izleme”, “izlenme” ve “tanıklık” temaları üstünden yanılsama ve temsil üzerine düşünmeye davet eden oyun, 2017’de Hedwig ve Angry Inch’teki rolüyle ödüller kazanan başarılı oyuncu Yılmaz Sütçü’yü, Ayak İşleri, Tutunamayanlar gibi dizi ve filmlerden tanıdığımız Kutay Kunt ve genç yetenek Tutku Erten ile bir araya getiriyor.
 
ENKA Sanat imzası taşıyan tiyatro oyunu “Nuh’un Gemisini Aramak” prömiyerini 15 Kasım Salı akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda yapacak.  
 
Yazan: Gökhan Erarslan, 
Yönetmen: Ayşe Draz, 
Dramaturg: Özlem Hemiş,
 Oyuncular: Kutay Kunt, Tutku Erten, Yılmaz Sütçü, 
65 dakika / Tek perde / +12
 
Oyununun biletlerine passo.com.tr‘den ulaşılabilir.   

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"