Nisan Ayında Oscar'lı Aktörler FilmBox Extra Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor. 

Nisan Ayında Oscar'lı Aktörler FilmBox Extra Ekranlarında
02 Nisan 2021 - 20:00
Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor. 

Sinema dünyasının en prestijli ödül töreni olan Akademi Ödülleri (Oscar), pandemi nedeniyle bu yıl 25 Nisan’da gerçekleşecek. Oscar ödülü, sinema emekçilerinin, özellikle de yönetmen ve oyuncuların kariyerlerinden en yüksek noktayı temsil ediyor. Dünyayı saran Oscar heyecanı, Nisan ayı boyunca Pazar geceleri keyifli filmlerin adresi FilmBox Extra ekranlarına Oscar Ödüllü Aktörler filmleriyle yansıyor.

İyi Adamlar (The Nice Guys) – 4 Nisan Pazar - Saat: 21:30
4 Nisan Pazar gecesi FilmBox Extra ekranlarına gelecek filmde Oscar ödüllü Russel Crowe’a, Oscar’a iki kez aday gösterilen Ryan Gosling eşlik ediyor. 1970’lerin Los Angeles’inde geçen film, bir dönem filmi esintisi de taşıyor. Filmin öyküsünde, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya geliyor. İkilinin, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekiyor, çünkü bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişi. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde buluyor. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.

Kod 999 (Triple 9) – 11 Nisan Pazar - Saat: 21:30
11 Nisan Pazar gecesi, Oscar ödüllü Casey Affleck ve kariyerinde Oscar adaylığı bulunan Chiwetel Ejiofor’a, Titanic’in unutulmaz yıldızı Kate Winslet ve “harika kadın” Gal Gadot’un eşlik ettiği muhteşem bir film, FilmBox Extra ekranlarında bizleri bekliyor. Film, Atlanta'da yaşayan ve kirli işlere bulaşmış Michael Atwood’un öyküsünü anlatıyor. Atwood, 2 arkadaşı ve ayarladıkları 2 polisle birlikte bir bankada çok önemli bilgiler içeren bir kasayı çalıyor. Bu kasadaki bilgiler sayesinde bir Rus Mafya liderinin hapse düşmesine engel olurlar, ancak paralarını alamadan mafya liderinin eşi İrina onlara bir başka görev verir, bunu başaramazlarsa sadece parayı değil hayatlarını da kaybedeceklerdir. Bu zor görevi başarabilmenin tek yolu, bir polisin öldüğünü bildiren "Kod 999" çağrısında bulunmalarıdır, böylece şehrin tarihinin en büyük soygununa imza atabileceklerdir. Ancak planlar istendiği gibi gitmeyince olaylar kontrolden çıkar. Yönetmenliğini John Hillcoat’un üstlendiği filmin senaryosu MattCook’a ait.  

Manhattan Gecesi (Manhattan Night) – 18 Nisan Pazar - Saat: 21:30
18 Nisan Pazar gecesi, Oscar ödüllü Adrien Brody ile randevunuz var. Filmin öyküsünde, katıldığı bir davette tanıştığı gizemli bir kadının eşinin cinayetini araştıran gazeteci Porter, kendini hiç beklemediği olayların içinde buluyor. Filmin bir diğer oyuncusu, Chuck dizisinin güzel ajanı Yvonne Strahovski.

The Gunman (The Gunman) – 25 Nisan Pazar - Saat: 21:30
25 Nisan Pazar gecesi, Oscar heykelciğini iki kez kaldıran büyük oyuncu Sean Penn, heyecan dolu bir filmle FilmBox Extra ekranlarına gelecek. Bir zamanlar emrinde çalıştığı örgüt tarafından ihanete uğrayan eski ajan Jim Terrier, tehlike dolu geçmişini ardında bırakıp yeni bir hayata başlamanın arifesindedir. Terrier, sevgilisi Annie ile evlenip sıradan bir adam olmanın planlarını yaparken eski iş arkadaşları ve patronları tarafından takip edildiğini fark eder. Peşindeki eski dostlarından kurulu dünyanın en güçlü örgütünün tek hedefi Jim Terrier'ı öldürmektir. Jim yeni düşmanlarıyla yüzleşip hayatta kalmaya çalışırken canı tehlikede olan tek kişinin kendisi olmadığını anlar. Artık sadece kendisini değil, tek varlığı Annie'i de korumak zorundadır. Bu filmde Sean Penn’e, Idris Elba ve güzel aktris Jasmine Trinca eşlik ediyorlar.

FilmBox Extra izlemek isteyen sinema severler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, FilmBox websitesi ve FilmBox Live uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor..

SPI International, FilmBox Extra’nın yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"