Nickelodeon Eylül'de en sevilen çizgi filmlerin yeni bölümlerini yayınlıyor

Dünyanın bir numaralı çocuk eğlence kanalı Nickelodeon, Eylül ayında en sevilen çizgi filmlerin yepyeni bölümlerini izleyiciyle buluşturuyor. Ninja Kaplumbağalar, SüngerBob gibi efsanevi karakterlerin daha önce yayınlanmamış yeni bölümleri Eylül ayı boyunca büyük, küçük tüm hayranlarıyla buluşuyor...

Nickelodeon Eylül'de en sevilen çizgi filmlerin yeni bölümlerini yayınlıyor
18 Eylül 2019 - 12:54

Bünyesinde MTV, Paramount Network gibi kanalları bulunduran dünyaca ünlü yayın kuruluşu Viacom’un çocuk ve gençlere yönelik kanalı Nickelodeon, Eylül’de yepyeni bölümlerle sezon açıyor.

Ninja Kaplumbağalar, yeni bölümleriyle ekranda!

Raph, Leo, Donnie ve Mikey. Şehrin eğlenceli koruyucuları Ninja Kaplumbağalar, Eylül ayında, yepyeni bölümleriyle çocuklarla buluşuyor. Yeni silahlar ile yeni güçlere kavuşan efsanevi dörtlü, kötülere karşı savaşta hep galip geliyor. Favori pizzalarını yemek için de her zaman vakit buluyorlar. Ninja Kaplumbağalar, Eylül ayı boyunca her Cumartesi saat 19:05’te yeni bir bölüm yeni bir macera ile Nickelodeon ekranlarında olacak

SüngerBob Karapantolon, her pazartesi ve cuma 18:00’de hayranlarıyla buluşuyor

Derin suların renkli kasabası Bikini Bottom’un sakinleri, SüngerBob Karepantolon, onun en yakın arkadaşı Patrick ve diğerleri, Eylül ayında izleyiciyi yeni maceralara sürüklüyor. Büyük ya da küçük her yaştan herkesin sevdiği çizgi dizi, 23 Eylül ve 4 Ekim arasında her pazartesi ve cuma saat 18:00’de yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Yeni çizgi film, Top Wing’e çocuklar bayılacak!

Nickelodeon’un yepyeni karakterleri, Swift, Penny, Rod ve Brody’nin maceraları, uçuş eğitimiyle başlıyor. Top Wing Akademi’nin öğrencileri, eğitimi başarıyla tamamlayıp pilot olduklarında Büyük Girdap Adası’nın gördüğü en iyi kurtarma ekibi olacak. Bakalım sevimli küçük pilotlar görevlerini başarıyla tamamlayabilecek mi? Top Wing, Eylül ayı boyunca her pazartesi ve Cuma saat 06:10’da ekrana geliyor.

Ekranların en sevilen kedileri, yeni bölümleriyle ekranda

Sevimli kediler Milady, Pilou ve Meatball, sevecen Büyükanne Pina’nın evinde yaşarlar. Gizemli birinin evin tapusu çalmasıyla macera başlar. Ekranların en sevilen 4 kedisi, heyecanlı bir göreve soyunarak evlerini geri almaya çalışır. Kedicikler, 19 Eylül’den 4 Ekim’e kadar her pazartesi ve Cuma saat 06:30’da yeni maceralarla çocuklarla buluşacak.

Yeni çizgi film Butterbean Cafe, Eylül ayı boyunca her cumartesi maceraya devam ediyor!

Arkadaşlarıyla birlikte kafe işleten bir peri olan Butterbean'ın maceraları Eylül ayı boyunca ekrana gelmeye devam ediyor. Butterbean Cafe, her cumartesi saat 07:15’te çocuklarla buluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu