New York Fashion Week'ten Modacı Hakan Akkaya'ya Kutlama

Hakan Akkaya: “Benim için güzel bir sürpriz oldu”

New York Fashion Week'ten Modacı Hakan Akkaya'ya Kutlama
01 Ağustos 2019 - 12:23

Son dönemde uluslararası alanda yaptığı defilelerle adından söz ettiren modanın dahi çocuğu Hakan Akkaya'ya sürpriz bir doğum günü kutlaması geldi. Yaklaşık 600 bin takipçisi bulunan New York Fashion Week, Instagram hesabından Akkaya'nın doğum gününü kutlayarak, takipçilerine duyurdu. New York Fashion Week Instagram hesabında; ünlü modacının şubat ayında gerçekleştirilen defilede sergilediği tasarımlarından birini paylaşarak “Doğum günün kutlu olsun Hakan Akkaya” mesajını yayınladı.

Hakan Akkaya mesaja ilişkin şunları söyledi: “Bir Türk modacı olarak ülkem adına çok gururluyum. Türkiye’nin tanımına katkı yapmanın mutluluğunu yaşadığım bu defilenin ardından gelen doğum günü mesajı bıraktığımız etkinin de önemli göstergesi oldu. Bu defilede tasarımlarımızı dünyaya duyurmamda destek veren başta Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

Akkaya, bu yıl şubat ayında Ticaret Bakanlığı'nın ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bünyesindeki Türkiye Tanıtım Grubu'nun destekleriyle New York Moda Haftası'da bir defile düzenlemişti. Siyah kategori ile birinci sınıf modacılarla aynı statüde yer alan Akkaya, aynı zamanda genç Türk modacıların da koleksiyonlarını sergilemesini sağladı. Akkaya'nın tasarladığı elbise bu yıl TIME dergisinin kapağında yer alırken, defile ABD'de yayınlanan dünyaca ünlü The Ellen DeGeneres Show'da da gösterildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...