NetWork, Yeni Yılı Dostlarla Karşıladı!

İzmir Mavibahçe NetWork mağazasında, 24 Aralık Salı günü gerçekleşen davet, İzmir’in tanınmış isimlerini bir araya getirdi...

NetWork, Yeni Yılı Dostlarla Karşıladı!
26 Aralık 2019 - 17:01

NetWork’ün yılbaşına özel sınırlı sayıda hazırladığı Yılbaşı Kapsül Koleksiyonu’nun tanıtıldığı yeni yıl davetine, İzmir cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı. Davetliler arasında Ahsen Öner, Ahu Bulut, Aynur Demir, Aysel – Levent Şahin, Başak Arbak, Çiğdem Timurodaman, Emel Sakarya, Fatoş Güsar, Filiz Afrashi, Lara Gezgin, Nilgün Zeren, Sermin Özkal ve Sevilay Ersen gibi tanınmış simalar yer aldı.

İzmir Mavibahçe NetWork mağazasında, 24 Aralık Salı günü gerçekleşen davet, İzmir’in tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Cemiyet hayatını buluşturan etkinlikte misafirler, NetWork’ün ev sahipliğinde keyifli bir akşamüstü geçirdi.

NetWork yılbaşı koleksiyonu, moda severlerin beğenisini kazandı!

NetWork, 2020’yi karşılarken Yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanmış, sınırlı sayıda sunduğu yılbaşı kapsül koleksiyonu katılan davetlilerden yoğun ilgi gördü. Göz alıcı işlemeler ve payetlerin, cesur dekolteler ve modern kesimlerle buluştuğu tasarımlar arasında ışıltılı tulumlar ve kadife mini elbiseler gibi birçok parça yer alıyor. Aynı zamanda yılbaşının ruhunu yansıtan kırmızı ve gümüş renkler, koleksiyonunun en iddialı parçaları olan elbiselerde başrolde. Koleksiyondaki puantiye desenli siyah tek omuz elbise ise, yeni yıl enerjisini yansıtan tasarımların en dikkat çekici parçası oluyor.

NetWork yılbaşı kapsül koleksiyonuna network.com.tr ve NetWork mağazalarından ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?