NBA heyecanı 23 Ekim'de başlıyor!

NBA 2019/20 SEZONU S SPORT VE S SPORT PLUS’TA İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR!

NBA heyecanı 23 Ekim'de başlıyor!
21 Ekim 2019 - 18:56

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan NBA’de 2019/20 sezonu başlıyor. Heyecanın her hafta artarak devam ettiği NBA karşılaşmaları bu sezonda da canlı yayınlarla S Sport ve S Sport Plus’ta izleyicilerle buluşmaya devam edecek. 23 Ekim’de sezonun ilk karşılaşması olan New Orleans – Toronto karşılaşması 23 Ekim saat 03:00’da ve LA Lakers- LA Clippers karşılaşması aynı gün saat 05:30’da S Sport ve S Sport Plus’ta canlı olarak yayınlanacak.

Basketbolseverler tarafından merakla beklenen NBA (Amerikan Basketbol Ligi) yeni sezon heyecanına kaldığı yerden devam ediyor. NBA'de,yeni sezonun ilk maçı 23 Ekim Çarşamba gecesi TSİ 03:00'da son şampiyon Toronto Raptors ile New Orleans Pelicans arasında oynanan mücadele ile başlayacak. Geçtiğimiz sezon tarihinin ilk şampiyonluğunu elde eden Toronto Raptors’da teknik direktör Nick Nurse’un ilk maçında takip edeceği strateji, izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Diğer taraftan, 2019 Draft’ında bir numara olan Zion Williamson’u kadrosuna katan New Orleans Pelicans ise son şampiyonu mağlup ederek ligin ilk haftasında avantaj sahibi olmak istiyor.

S Sport ve S Sport Plus’ta yayınlanacak Toronto Raptors ve New Orleans Pelicans karşılaşmasının hemen ardından basketbol severler, Los Angeles’ın iki iddialı takımı Lakers ve Clippers’ın karşılaşmasına tanıklık edecek. 2013’dan bu yana Playoff’lara kalamayan LA Lakers, yeni kadrosuyla Play Off’lara ve hatta daha ileriye gidebilecek mi merak ediliyor.

Lakers’da yıldız oyuncu LeBron James ve geçen sezon transfer edilen Anthony Davis’in sezona nasıl başlayacağı da merak ediliyor. Bu yaz renklerine bağladığı Kawhi Leonard’lı Los Angeles Clippers ise ilk hafta taraftarlarının beklentilerini karşılamayı arzuluyor.

Yeni transferlerle çok renkli ve çekişmeli bir sezon sporseverleri bekliyor

NBA 2019-2020 yaz transfer döneminde birçok yıldız oyuncunun takım değiştirdiğine tanıklık etti. NBA'in en çok takip edilen isimlerinden Kevin Durant ve Kyrie Irving’in yeni adresi Brooklyn Nets oldu. Russell Westbrook ise Chris Paul takası karşılığında Oklahoma City Thunder'dan NBA Batı Konferansı takımlarından Houston Rockets’e transfer oldu.

A Millî Takımımızı temsil eden basketbolcularımızdan; Ersan İlyasova’nın forma giydiği Milwaukee Bucks, Furkan Korkmaz’ı bu yıl 2 yıllık sözleşmeyle renklerine bağlayan Philadelphia 76ers ve Cedi'nin forma giydiği Cleveland Cavaliers’ın nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu.

S Sport ve S Sport Plus’ta Nefes Kesecek Diğer Mücadeleler

25 Ekim 2019 Cuma 05:30

L. A. Clippers - Golden State Warriors

26 Ekim 2019 Cumartesi 05:30

Utah Jazz - L. A. Lakers

27 Ekim 2019 Pazar 00:00

Miami Heat - Milwaukee Bucks

28 Ekim 2019 Pazartesi 01.00

Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies

Amerikan Basketbol Ligi Heyecanı S Sport Plus’la Her Yerde

NBA dışında, Eurocup, NCAA, WNBA gibi dünyanın en önemli basketbol organizasyonlarını kullanıcılarına sunan S Sport Plus’ta, basketbolseverler maçları canlı olarak ya da maçlar biter bitmez Tekrar-İzle özelliğiyle istedikleri zaman; akıllı telefon, PC ya da geniş ekran seçenekleriyle istedikleri yerde izleyebiliyor. Çoklu ekran özelliğine sahip S Sport Plus, farklı cihazlardan da oturum açma imkânı sunarak,izlemeye başladığınız maçı kaldığınız yerden takip etmenizi sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"