"Nazilerin Mega Yapıları" Yeni Bölümleriyle National Geographic'te

National Geographic ekranlarının sevilen belgesellerinden “Nazilerin Mega Yapıları” yeni bölümleriyle 8 Kasım’dan itibaren her cuma saat 22.00’de National Geographic ekranlarında başlıyor.

"Nazilerin Mega Yapıları" Yeni Bölümleriyle National Geographic'te
05 Kasım 2019 - 09:49

National Geographic ekranlarının en sevilen serilerinden biri olan “Nazilerin Mega Yapıları”, İkinci Dünya Savaşı’nda Amerika’nın Nazilere ve Japonlara karşı verdiği savaşta nefes kesen hikayeleri 8 Kasım’dan itibaren her cuma saat 22.00’de National Geographic ekranlarına getiriyor.

Savaşta her iki tarafın da kullandığı askeri bakış açısı, öncü taktikleri ve en yeni teknolojileri inceleyen belgesel seri, savunma mega yapıları ve savaş kalıntılarını Pasifik adalarının plajlarından Hitler'in yeraltı sığınaklarına kadar uzanan bir keşfe çıkarıyor.

“Nazilerin Mega Yapıları” yeni bölümleriyle 8 Kasım’dan itibaren her cuma saat 22.00’de National Geographic ekranlarında başlıyor.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV veTivibu platformlarından izleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...