Navara Türkiye Şovu İzmir'de

100. Gününe ulaşan “NAVARA Türkiye Şovu” bugüne dek Türkiye’nin kara ve deniz sınırları toplamının 3 katı yol kat etti. Şovun 30’uncu ayağında İzmir’e gelen NAVARA Türkiye ekibi, özel olarak oluşturulan parkurda, aracın zorlu doğa koşullarındaki performansını ve gücünü Pick-up sahibi olmak isteyenlere gösterdi. Şov kapsamında aracı test etme imkânı bulan İzmirliler, indirimli fiyat ve cazip finansman seçeneklerinden faydalanma imkanı buldu.

Navara Türkiye Şovu İzmir'de
08 Kasım 2018 - 14:36

Müşterileriyle birçok platformda bir araya gelen NISSAN’ın “NAVARA Türkiye Şovu” İzmir ile devam ediyor. 100. Gününe ulaşan şov kapsamında yaklaşık 30 bin kilometrelik yol kat edilerek bugüne kadar 30 şehir, 123 ilçe ve 338 köy ziyaret edildi.

Şovun 100. Gününe özel olarak İzmir’de düzenlenen etkinlikte, NISSAN NAVARA’nın zorlu doğa koşulları karşısındaki performansı test edildi. Konforu ve düşük yakıt tüketimiyle öne çıkan NISSAN NAVARA, SUV konforu ile Pick-up deneyimini birleştiren özelliklerini görücüye çıkardı. Multi-link süspansiyon sistemiyle sürücüler kadar yolcular için de yüksek konfor olanağı sunan NAVARA, İzmir Bornova’da bulunan ormanlık arazi içinde oluşturulan ve zorlu doğa koşullarını içeren parkurda Pick-up severler tarafından deneyimlendi.

NAVARA Türkiye Şovu’nun 100. Gününe özel olarak İzmir’de etkinlik düzenlendiğine değinen NISSAN Türkiye Satış Müdürü Orhan Seyman, “Müşterilerimizle farklı platformlarda buluşmaya ve onlarla kurduğumuz bağı güçlendirmeye özen gösteriyoruz. Tam da bu sebeple başlattığımız NAVARA Türkiye Şovu’nda 100 günü geride bıraktık. Sınır şehirlerine de 3 bin metrelik yaylalara da en uzak köylere de ziyaretler gerçekleştirdik; geçilmez denilen vadi ve nehirleri de NAVARA ile geçtik. Köyleri, maden ocaklarını, sanayi sitelerini, sebze-meyve hallerini ziyaret ettik. Pick-up sahibi olmak isteyenlere, NAVARA’yı test etme imkânı sunduk ve onlara NAVARA’nın üstün sürüş, konfor ve güvenlik özelliklerini anlattık. NAVARA Türkiye Şovu’yla önümüzdeki iki ayda da müşterilerimizle buluşmaya, onlara cazip fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Temmuz ayı sonunda başlayan NAVARA Türkiye Şovu ile bugüne kadar 30 şehir, 123 ilçe ve 338 köyde 4308 kişiyle buluşan NISSAN, 709 kişinin aracı test etmesine imkân tanıdı. Navara Türkiye Şovu, Edirne’den Hakkari’yearalarında Muğla, Konya, Hatay, Şırnak, Ağrı, Artvin, Ankara, Mersin, Ordu, Aydın, Mersin’in 30 şehri ziyaret etti. Yıl sonuna dek şov kapsamında; Bursa, Tekirdağ, Sakarya, İzmit, Bursa, Eskişehir ziyaret edilecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...