Narlıdere'den Deprem Bölgesi İçin Yardım Kampanyası

Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da yıkıcı etkiye sebep olan felaketin ardından harekete geçen Narlıdere Belediyesi...

Narlıdere'den Deprem Bölgesi İçin Yardım Kampanyası
06 Şubat 2023 - 12:38

Narlıdere Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen deprem nedeniyle yardım kampanyası başlattı.

Bölgede ihtiyaç duyulan acil ihtiyaç ürünleri,  Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) oluşturulan yardım birimine ulaştırabilecek. Yardım yapmak isteyenler, 0232 239 73 00 ve 0232 238 30 01 - (1600) numaralardan da bilgi alabilecek.

Narlıdere Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da yıkıcı etkiye sebep olan felaketin ardından harekete geçen Narlıdere Belediyesi, acil ihtiyaçları deprem bölgesine ulaştırmak için harekete geçti. Belediye; çadır, kullanılmamış battaniye, tüplü soba, uyku tulumu, paketli hazır gıda, su, süt, bebek ihtiyaç ve hijyen malzemeleri, ışıldak, kışlık kullanılmamış giysi gibi acil ihtiyaç ürünlerini bölgeye ulaştıracak. Acil ihtiyaç ürünleri, Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne (AKM) oluşturulan yardım birimine ulaştırabilecek. Yardım yapmak isteyenler, 0232 239 73 00 ve 0232 238 30 01 - (1600) numaralardan da bilgi alabilecek.


YARALARI BİRLİKTE SARALIM

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7,4 büyüklüğündeki depremin etkisinin büyük bir bölgeyi etkilediğine dikkat çeken Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Enkaz altındaki vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşılacağına inanıyoruz. Yaşadığımız bu büyük felaketin yaralarını ancak el ele vererek sarabiliriz. Biz de Narlıdere Belediyesi olarak bir yardım kampanyası başlattık. Bölgede kış şartlarının çok ağır seyrettiğini unutmayalım. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Herkesi bu dayanışmaya ortak olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...