MÜSLÜM filminin oyunculu özel gösterimi İzmir'de...

Efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in acılar ve aşkla dolu hayatını konu alan “Müslüm” İzmir’de filmin oyuncularının da katılımıyla gerçekleşen özel gösterimiyle sinemaseverlerle buluşuyor.Filmin başrol oyuncusu Timuçin Esen’in yanı sıra Şahin Kendirci, Turgut Tunçalp ve filmin yapımcısı Mustafa Uslu’nun da katılacağı gösterim, 17 Kasım’da Cinemaximum Optimum İzmir’de gerçekleşecek...

MÜSLÜM filminin oyunculu özel gösterimi İzmir'de...
16 Kasım 2018 - 13:37

Müslüm Gürses’in acılarla dolu 59 yıllık “film gibi” hayatını Urfa’daki çocukluğundan başlayıp Adana’da keşfedilip, İstanbul’da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönüyle anlatan Müslüm, bu kez 17 Kasım Cumartesi günü İzmir’de gerçekleşecek özel gösterimle izleyicilerle buluşuyor. Cinemaximum Optimum İzmir’de saat 16.00’da gerçekleşecek özel gösterime filmin başrol oyuncusu Timuçin Esen, Şahin Kendirci, Turgut Tunçalp ve filmin yapımcısı Mustafa Uslu da katılacak.

Önce sadece ezilenlerin, dışlanmışların sesiyken zamanla benzersiz ses rengi, farklı yorumuyla her kesimden dinleyiciyi şarkılarında buluşturmayı başaran Müslüm, CGV Mars Entertainment Group dağıtımında 26 Ekim tarihinde gösterime girdi. Çok kısa sürede 3,5 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşan film, 15 Kasım’da Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, Danimarka ve İsviçre’de de gösterime girdi. Müslüm’ün yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay, senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi ve yapımcılığını Ayla filmiyle tanınan Dijital Sanatlar Yapımevi/ICNN üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Şahin Kendirci,Turgut Tunçalp, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Caner Kurtaran, Goncagül Sunar, Aleyna Özgeçen yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...