Müsavat Dervişoğlu: İzmir 'yeniliğe' öncülük edecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, “Siyasette artık İYİ Parti ve Meral Akşener alternatifi var. Türkiye'nin önü ne zaman tıkansa, önünü açacak hamleler İzmir’den çıkmıştır, yine öyle olacaktır. İzmir'in 24 Haziran seçimlerinde üzerine düşen vazifeyi yerine getireceğine olan inancım tamdır” dedi.

Müsavat Dervişoğlu: İzmir 'yeniliğe' öncülük edecek
12 Haziran 2018 - 17:21

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı gezdi. Burada Bayram alışverişine çıkan vatandaşlarla ve esnafla uzun uzun sohbet eden Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı adayı Meral Akşener’in başlattığı “tülbent devrimine” destek verdi, kadınların kollarına tülbent bağladı.

Kemeraltı ziyareti sırasında bir vatandaş Dervişoğlu’nun yanına gelerek cebindeki banka dekontunu çıkararak Akşener’in kampanyasına destek verdiğini söyledi ve “Akşener’in Cumhurbaşkanı olması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. İYİ Parti’ye ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e İzmirlilerin yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten Dervişoğlu, “İnsanlar cebindeki son parasını Meral Akşener’in kampanyasına destek olmak için bankaya yatırıyor. Bu gerçekten tarif edilemez bir durum” dedi.

"İZMİR ÜZERİNİ DÜŞENİ YAPACAK!"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’in her zaman yeniliklere öncülük ettiğini belirterek, “Meral Hanım ikinci tura kalacak ve seçimi kazanacak. 24 Haziran’dan sonra asıl mücadelemiz başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan, ikinci turda karşısına Meral Akşener’in kalmaması için elinden geleni yapıyor. Ancak İzmirliler ve milletimiz her şeyi çok iyi görüyor. Uzun yıllardır siyaset iki parti arasında sıkışmış durumdaydı. İYİ Parti siyasete derin bir nefes aldırdı. Ortaya önemli bir alternatif çıktı. İzmir halkı her zaman yeniliğine önderlik ve öncülük eden bir kültüre sahiptir.  Türkiye’nin önünü açacak hamleler yine İzmir’den çıkacaktır. İzmir’in 24 Haziran seçimlerinde yeniden üzerine düşen vazifeyi yerine getireceğine olan inancım tamdır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...