MODEKO'ya uluslararası çıkarma

MODEKO-33.Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, 60 bin metrekare ile İzmir’de bugüne kadar düzenlenen en büyük mobilya fuarı olacak. 10 ülkeden 300’ün üzerinde firma ve 750’nin üzerinde marka ile en çok katılımın sağlandığı mobilya fuarı ünvanını da alacak olan MODEKO, ayrıca 50 ülkeden profesyonel ziyaretçi ağırlayacak.

MODEKO'ya uluslararası çıkarma
14 Şubat 2022 - 14:17
Nobel Expo ile yenilenen ve güçlenen MODEKO-33.Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, 60 bin metrekare ile İzmir’de bugüne kadar düzenlenen en büyük mobilya fuarı olacak. 2-6 Mart 2022 tarihleri arasında Fuar İzmir'de kapılarını açacak olan MODEKO aynı zamanda katılımcı firma ve marka rekorunu da kıracak.
 
MODEKO’nun gücüne güç katmak için sektörün en deneyimli firmalarından Efor Fuarcılık ile yeni nesil fuarcılık anlayışı sloganı ile yola çıkan Nobel Expo iş birliğinde düzenlenecek MODEKO, Türk mobilya ve dekorasyon sektörünü yeni pazarlarla buluşturacak.
 
EN BÜYÜK FUAR
Fuar İzmir'de 60 bin metrekarelik dev bir alanda düzenlenecek MODEKO, bu açıdan da fark yaratacak. Bugüne kadar İzmir’de düzenlenen en büyük mobilya fuarı olacak. Eşsiz konseptleri ve inovatif ürünleri ile tüm ürün gruplarında sektörün en önemli firmaları ve tasarımcılar ile dünyanın her yerinden binlerce sektör profesyoneli ise yine MODEKO’da satın alma heyetleriyle buluşacak.
 
KATILIMCI REKORU
MODEKO, bu yıl bir başka rekorun da sahibi olacak. 10 ülkeden 300’ün üzerinde firma ve 750’nin üzerinde marka ile en çok katılımın sağlandığı fuar olacak. MODEKO ayrıca 50 ülkeden profesyonel ziyaretçi ağırlayacak.  
 
MODEKO'da katılımcı ve ziyaretçiler, sektördeki yenilikleri, trendlerdeki değişimi ve inovatif ürünleri daha yakından tanıma fırsatı bulacak. Fuar süresince NOBEL EXPO’nun geliştirdiği neXt - Veri Yönetim Sistemi tarafından gerçekleştirilecek eşleştirmeler sonrasında uluslararası alıcılar “Hosted Buyer Lounge” alanında katılımcı firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.
 
Sektörün ulusal ve uluslararası arenadaki kanaat önderlerini İzmir’de ağırlayacak olan MODEKO, yarattığı ticaret hacminin yanı sıra düzenleyeceği etkinlikleriyle de tüm sektörün odak noktası haline gelecek. Nobel Expo’nun Türk fuarcılığına getirdiği yenilikçi vizyonla sektörde fark yaratacak şekilde planlanan trend alanları ve ufuk açıcı konuşma platformları fuar süresince yaratılacak ticaret hacmini katılımcı ve ziyaretçiler için daha da değerli hale getirecek. 
 
TİCARETİN KALBİ MODEKO'DA ATACAK
MODEKO, 2022 yılında yurt içi ve yurt dışı pazarlama çalışmaları ile özellikle uluslararası arenada rekabeti üst seviyeye çıkartacak. Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, ihtisas fuarlarında ihracat ve yeni pazarlara odaklandıklarını belirterek, Türkiye'nin Dünya mobilya üretici-ihracatçıları arasında 8. sırada yer aldığına dikkat çekerek "Sektör, rekabet gücünü artırarak 2022 yılında ilk 5'de yer alıp, toplam üretimini 25 milyar dolar seviyesine çıkarmayı hedefledi. 3.5 milyar dolar olan ihracatın 5 Milyar Dolar seviyesine çıkarılması içinde MODEKO büyük bir anahtar görevi görevi üstlendi. Bunun için yurtdışı acentaları ile birlikte profesyonel alım heyeti programları düzenleniyor. Ticaretin kalbi bu açıdan MODEKO'da atacak" dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"