Mistral Carrera'da Bali masajı

Spor-fitness alanında sunduğu yeniliklerle İzmir’e farklı bir soluk getiren Mistral Carrera, kısa bir süre hizmete açtığı SPA Merkezi ile konuklarına Uzakdoğu esintisi hissettiriyor. Bali’den gelen masözler ve uzman estetisyenler ile misafirlerini memnuniyet garantisiyle ağırlayan Mistral Carrera, rahatlatıcı modern dekorasyonu ve hizmet kalitesiyle İzmir’in gözde mekanları arasında yerini aldı.

Mistral Carrera'da Bali masajı
30 Eylül 2018 - 09:01

İzmirliler’in şimdiden ilgi gösterdiği Mistral Carrera SPA Merkezi; Bali sıcak taş masajı başta olmak üzeri klasik İsveç, aromaterapi, Thai, shiatsu, geleneksel dört el Bali, mum, derin doku gibi özel masajlara ilave olarak yüz ve cilt bakımı gibi estetik hizmetleri de sunuyor.

Tek ve çift kişilik seçenekleriyle toplam 5 ayrı masaj ve bakım odasının yanı sıra geleneksel Türk hamamı, sauna, buhar odası ve dinlenme alanı bulunan merkezde yosun vücut bakımı gibi bakımlarla beraber sporculara yönelik spor masaj hizmeti de veriliyor.

Açılışa özel indirimler

Uzman ekibi ve “Hayatınıza mistik bir dokunuş katmaya hazır mısınız?” sloganı ile kapılarını açan Mistral Carrera SPA Merkezi’ni Carrera üyeliği bulunan misafirler avantajlı fiyatlarla kullanabilirken, Mistral Carrera üyeliği olmayan konuklar da SPA Merkezi’ni kullanma imkanından yararlanıyor. Açılışa özel indirimli fiyatların halen sürdüğü Mistral Carrera SPA Merkezi’nin üyelik ve tek kullanımlık imkanlarına dair bilgiler 444 22 17 numaralı telefondan alınabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...