Minik Sanatçılardan "Halk Türküleri Konseri"

Nihat Dülgeroğlu İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde verdikleri “Halk Türküleri Konseri” ile dinleyenlere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı.

Minik Sanatçılardan "Halk Türküleri Konseri"
31 Mayıs 2023 - 10:03

Minik Yürekler Söyledikleri Halk Türküleri ile Gönülleri Fethetti

Nihat Dülgeroğlu İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde verdikleri “Halk Türküleri Konseri” ile dinleyenlere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı. Şef Ayhan Aydın yönetiminde gerçekleşen konsere Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Nihat Dülgeroğlu İlkokulu’nun idareci ve öğretmenleri, veliler ile çok sayıda davetli katıldı.

Şef Ayhan Aydın yönetiminde bu özel gece için uzun süre hazırlanan minikler konserde; Uzun İnce Bir Yoldayım, Ah Bir Ataş Ver, Ordu’nun Dereleri, İslamoğlu, Kalenin Dibinde, Kızılcıklar Oldu Mu?, Atabarı, Eftalya, Manastır’ın Ortasında,  Yolcu, Barış Güvercini, Zeytinyağlı Yiyemem, Balıkesir Yolunda ve Halay Portpori’yi seslendirdi.

Öğrencilerin solo performanslarının da olduğu gecede sınıf öğretmeni Yelda Yılmaz ve öğrenci velisi Münevver Uysal da birer türkü seslendirdi. Gecede halk oyunları eğitmeni Rabia Tokyay yönetiminde hazırlanan halk oyunları ekibi ise Uşak Zeybeği ve Atabarı oyunlarını sergiledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"