Minik Öğrencilerden Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne Ziyaret

Necati Bey İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ile Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Minik Öğrencilerden Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne Ziyaret
25 Nisan 2022 - 16:29
Necati Bey İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ile Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezde bulunan can dostlarımızla yakından ilgilenen minik öğrenciler, Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru'nun 'Spil' ve 'Üzüm' isimli eğitim köpekleriyle yapmış olduğu gösteriyi ilgiyle izlediler.
 
Şehzadeler ilçesinde bulunan Necati Bey İlkokulu'nda eğitim gören minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ile Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Minik öğrenciler, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde görevli Veteriner Hekimler eşliğinde merkezde bulunan can dostlarımız hakkında bilgiler aldılar. Merkezi gezen miniklere, sevimli dostlar için verilen hizmetlerden de bahsedildi. Can dostlarımızla yakından ilgilenen minik öğrenciler, Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru'nun 'Spil' ve 'Üzüm' isimli eğitim köpekleriyle yapmış olduğu gösteriyi ilgiyle izleyip ve köpek eğitimi hakkında bilgiler aldılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"